EOS Ağ Vakfı, İşlem Yaşam Döngüsü Revizyonuna Fon Sağlıyor

EOS Ağ Vakfı, İşlem Yaşam Döngüsü Revizyonuna Fon Sağlıyor ve Geliştirme için Mavi Kitaplar Yayınlıyor.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

@ishantech

IshanOnTech

Web3 ekosistemindeki en son olayları, içgörüleri ve görüşleri kapsar.

 

#EOS Ağının Yeniden Doğuşu

EOS topluluğu tarafından EOSIO çekirdek blok zinciri yazılımını geliştirmekle görevlendirilen yeni bir kurum olan  EOS Ağ Vakfı (ENF), dört ana "Mavi Kağıt" ve geliştirme dallarına ayrılan EOSIO çekirdek programının teknik geliştirmesinin ilk adımını tamamladı.

EOS kullanıcılarının EOSIO çekirdek yazılımını geliştirmek için emanet ettiği yeni kurum olan EOS Ağ Vakfında (ENF) dört ana "Mavi Kağıt" ve geliştirme dalı vardır ve bunların beklenen teknolojik gelişiminin ilk adımı tamamlanmıştır.

Mavi Kağıtlarda, Denetim+, Çekirdek+, API+ ve Cüzdan+, güvenlik analizi ve sözleşme denetimleri dahil olmak üzere EOSIO platformunun çeşitli yönlerine odaklanan alt kategorilerdir. Mavi Kağıtlar dört bölüm halinde düzenlenmiştir: Denetim+, Çekirdek+, API+ ve Cüzdan+.

Yürütme, Mavi Kağıt’ı incelemeden geçirerek tamamlanmasını takip eder. Object Computing.inc (OCI)'nin  Block.One ile olan ilişkilerinin bir parçası olarak EOSIO'yu oluşturmaya daha önce dahil olması nedeniyle, teknoloji bölümü EOS Ağ Vakfı (ENF) ve Object Computing.inc (OCI) arasındaki ortaklığın önemli bir bileşeniydi. Ayrıca Object Computing.inc (OCI), Emanate, AirTM ve StrongBlock gibi blockchain girişimleriyle ve NASA, Bayer ve Motorola gibi Fortune 500 şirketleri ile çalıştılar. API+ belgeleri, OCI'nin üzerinde çalıştığı İşlem Yaşam Döngüsü güncellemesini açıklar.

Benzer şekilde, API+ Mavi Kağıt ve daha geniş topluluk, işlem yaşam döngüsünü yüksek öncelikli bir konu olarak vurguladı. Düğüm uç noktası API'sinin kullanıcıları, ilgili araçların eksikliğinden dolayı geçmişte başarılı bir şekilde işlemleri iletemez ve yürütemezdi. "Öznel faturalandırma" unsurları nedeniyle bir işlemin maliyetini tahmin etmek daha önce imkansızdı. Kullanıcıların deneyimleri, işlemleri izleme ve yeniden gönderme zorluğu nedeniyle çok daha kötü hale geldi.Bazı EOSIO geliştiricileri çözümler bulsa da, topluluğun geri kalanı gereksiz engellerle uğraşmak zorunda kaldı.

API+'nın en acil sorunları, yeniden yazma işleminde ele alınacaktır. Yeni bir API uç noktası, gelen istekler tarafından kullanılan kaynakların sayısını değerlendirecektir. "Kayıp" işlemleri azaltmak için Öznel  Faturalama, yönlendirme sistemini elden geçiriyor. İşlem izleme ve aktarma da iyileştirilecek. Bu da hızlı blok gezginleri oluşturmayı veya dApp ön uçları için işlevsel kabiliyetleri  çoğaltmayı kolaylaştıracak.

EOS Ağ Vakfı nedir?

EOS Ağ Vakfı (ENF), EOS Ağı’nın büyümesi ve gelişmesi için finansal ve finansal olmayan desteği koordine etmeye adanmış kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. EOS Ağının merkezi olan ENF, EOS Ağının koordineli bir gelecek tasarlamasına yardımcı olmak için iyi bir küresel değişim gücü olarak ademi merkeziyetçiliğin potansiyelinden yararlanır.

Makalenin orjinali için tıklayınız.

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now