EOS, Avrupa Menkul Kıymetler Borsalarında İşlem Görmek İçin Hazırlanıyor

EOS ETP, 1:1 oranında EOS kripto para birimi tarafından %100 desteklenecek ve Iconic EOS'un kısaltması olan IEOS senedi sembolünü kullanacak.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Dün memnuniyetle karşılanan haberde, bir kripto varlık yönetimi şirketi olan Iconic Funds, dünyanın ilk EOS ETP'sini (Borsa İşlemli Ürün) duyurdu. Almanya merkezli şirket, geleneksel piyasalardaki yatırımcılara, dünyanın en hızlı büyüyen varlık sınıfı olarak kabul ettiği kripto varlıklarına pasif ve aktif olarak erişebilmelerini sağlamak için çabalıyor.

ETP, dayanak varlıkları izleyen bir finansal araçtır. Bu durumda EOS beliteci, bu geleneksel yatırımcıların aşina oldukları yollarla EOS'a erişebilmelerini sağlayacaktır.

Iconic Funds CEO'su ve Kurucu Ortağı Patrick Lowry, bu lansmanın kendisi için özel olduğunu ve EOS ETP'nin her zaman istek listelerinin başında olduğunu söyledi.

“Yıllar önce Iconic, kripto endeksi ürünlerimizle bir VC'den tam teşekküllü bir varlık yöneticisine dönüşmeye başladı. Sadece Brendan Blumer ve Christian Angermayer ile yaptığımız bir sohbetten sonra kripto ETP'lerini takip etmek için ilham aldık.”

Patrick Lowry şunları söylemeye devam ediyor:

“Geçen yıl topluluktaki gelişmeleri, özellikle de Brock Pierce ve diğer önde gelen EOS topluluğu üyeleri tarafından yönlendirilenleri gözlemledikçe, işler gerçekten vitese geçti. Sensiz burada olmazdık!”

EOS ETP, 1:1 oranında EOS kripto para birimi tarafından %100 desteklenecek ve Iconic EOS'un kısaltması olan IEOS senedi sembolünü kullanacak. Iconic Funds, IEOS'u üç Avrupa yargı bölgesinde listelemeyi planlıyor; Euronext Amsterdam, Euronext Paris ve Börse Stuttgart. Sırasıyla Hollanda, Fransa ve Almanya borsalarında. Ayrıca Malta, İtalya, İspanya ve İsviçre de dahil olmak üzere bir düzine başka Avrupa ülkesinde satış için kayıtlıdır.

Yatırım Fonlarından farklı olarak, ETP'lerin maliyeti daha düşüktür ve gün boyunca alınıp satılabildikleri için hisse senetleri gibi esnektir. EOS gibi kripto para birimlerinin aşırı oynaklığı göz önüne alındığında gerekli bir kalite, burada birkaç saat büyük bir kâr/kazanç elde etmek ile başa baş arasındaki fark olabilir.

Henüz IEOS için bir listeleme tarihi yok, ancak önümüzdeki haftalarda olması bekleniyor.

EOS Go Logosu

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now