EOS EVM, Tam Ethereum ve RPC Uyumluluğu ile Jungle Testnet'te Başlatıldı

19 Nisan Salı için Planlanan EOS EVM Lansman Etkinliği ve AMA (soru-cevap etkinliği)


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

EOS Ağ Vakfı

Son yıllarda EOS topluluğu tarafından en çok talep edilen özelliklerden biri, mevcut tüm Solidity tabanlı sözleşmeleri, araçları, SDK'ları etkinleştirerek yeni geliştiricileri, dApp'leri ve son kullanıcıları EOS'a çekmenin ve entegre etmenin bir yolu olarak  EOS ile birlikte çalışabilecek kod kitaplıklarını EVM'ye uyumlu hale getirmek olmuştur. 

 

EOS Network Foundation (ENF), EVM+ çalışma grubuyla ortaklaşa, EOS EVM'nin artık Jungle Testnet'te yayında olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyor! Bu anıtsal dönüm noktasını kutlamak için ENF, 19 Nisan'da 13:00 UTC'de Twitter Spaces'ta ENF ve temel EVM+ katkıda bulunanlardan önemli notlar içeren bir EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA'ya ev sahipliği yapacak.

Açılış konuşmacıları

  • Yves La Rose — ENF İcra Direktörü
  • Matias Romeo — EVM+ Teknik Lideri, EOS Arjantin
  • Dr. Who — EVM+ Ürün Ekibi, Trust EVM

EOS EVM lansman etkinliği sırasında , ENF ve EVM+ çalışma grubu, topluluk üyelerine ve geliştiricilere, EOS'un gelecekteki gelişimi hakkında ayrıntılı bilgilerin yanı sıra EVM ve rakiplerine kıyasla teknolojik avantajları, DeFi'yi çekme planları ve GameFi, ekosistem geliştirme zaman çizelgesi, ürün yelpazesi, ağ mimarisi, teknik özellikler, performans istatistikleri ve çok daha fazlası sunulacak. EOS ekosistem geliştiricileri için teşvik yapısının yanı sıra EOS EVM test ağının ek ayrıntıları da duyurulacak. Etkinlik ayrıca, EOS ve daha geniş blok zinciri topluluğunun piyasadaki en performanslı EVM ve 2022 ve sonrası için planları hakkında sorular sormasını sağlayacak bir AMA ile kapanacak.

EVM+ girişimi , EOS için API+ , Core+ , Wallet+ , Audit+ , Market+ , Yield+ , Recover+ ve EOSIO+'yı içeren farklı bir bileşene veya temel geliştirme yönüne odaklanan ENF'nin 9 temel çalışma grubunun bir parçasıdır. Bu çalışma grupları içinde üyeler, teknik ve pazar araştırması sağlamaktan, veri arayüzlerini geliştirmek ve sürdürmekten, EOS yazılım entegrasyonlarından, güvenlik analizi araçlarından ve sözleşme denetim çerçevelerinden, kriz yönetimi çerçevesi oluşturmaktan ve diğer önemli iş gelişmelerinden sorumludur. İleriye dönük olarak, bu çalışma grubu çerçevesi, DeFi, GameFi ve EOS için diğer önemli gelişmelerin yanı sıra EOS yol haritasının uygulanmasında iş ve hizmet desteğini teşvik etmenin birincil yöntemi olmaya devam edecek. EOS EVM'nin piyasaya sürülmesi, EVM+ çalışma grubunun EOS üzerinde akıllı sözleşme düzeyinde EVM uyumluluğu sağlama çabalarından kaynaklanmaktadır.

Blok zinciri teknolojisinin icadından bu yana, birçok endüstri ve işletmedeki teorik uygulaması katlanarak genişledi. Ancak buna rağmen, farklı blok zincirleri arasındaki birlikte çalışabilirlik, farklı uygulama katmanları arasında bağlantı ve geçiş süreci ve zincir içi ve zincir dışı veri etkileşimleri arasındaki güven, gelecekteki kullanılabilirlik için temel zorluklar olmaya devam ediyor. Bu zorluklar, teknolojinin uygulama kapsamını büyük ölçüde kısıtlamakta ve kitlesel benimsemeye engel olmaya devam etmektedir.

Yüksek performanslı bir kamu zinciri olarak EOS, ağ gecikmesi ve veri çıkışı darboğazları sorunlarını çözmek için temsil edilen bir hisse kanıtı (DPoS) konsensüs mekanizması kullanır. EOS şu anda, yüksek eşzamanlılık ve ikincil onay ile 10.000'den fazla TPS kapasitesine sahip dünyanın en verimli işlem işleme teknolojisine sahiptir. Bu, EOS'un Ethereum gibi diğer önde gelen blok zincirlerinden daha fazla sayıda kullanıcıyı ve daha çeşitli uygulamaları destekleyebileceği anlamına gelir. Ancak şimdiye kadar EOS, ekosistem genişlemesini ve gelişimini büyük ölçüde engelleyen EVM uyumsuzluğu nedeniyle sınırlıydı.

EVM+ çalışma grubunun amacı, EOS'u kullanıcılar ve geliştiriciler için tam uyumlu bir EVM platformu yapmaktır. Diğer genel zincirlerde çalışan geliştiricilerin projeleri basit ve zahmetsiz bir süreçle EOS'a dağıtmalarına, taşımalarına veya klonlamalarına yardımcı olarak, uzun vadede tüm EOS ekosisteminin değeri büyük ölçüde artırılıyor.

EOS EVM, Ethereum'a ve Optimistic Rollups ve Arbitrum gibi en popüler katman 2 çözümlerine ve Matic veya BSC gibi diğer EVM zincirlerine kıyasla işlemlerin maliyetinin çok altında yapılmasına olanak tanıyan tam RPC uyumluluğu ve deterministik gas kullanımı ve faturalandırma özelliğine sahiptir.  EOS EVM, EOS protokolünün sağlam temelleri üzerine inşa edilmiş eşsiz ölçeklenebilirlik ve verim ile piyasadaki en performanslı Ethereum Sanal Makinesi olacaktır. EOS için, EVM uyumluluğunun sağlanması, gelecekteki geliştirmede hayati bir rol oynayacak ve tüm ekosistemin potansiyelini ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır. EOS EVM, işlem maliyetleri ve/veya ölçeklenebilirlik nedeniyle diğer EVM platformlarında yürütülmesi mümkün olmayan EVM tabanlı uygulamaları etkinleştirerek yeni nesil DeFi ve GameFi'yi EOS üzerine inşa etmek için çekmenin kapısını açacak.

EOS EVM platformunun piyasaya sürülmesi, ENF'nin EOS Ağı'nın vekilharçları haline gelmesinden bu yana yeteneklerini sergilemesi için önemli bir kilometre taşıdır. Ayrıca, EOS ekosistemini canlandırmak için bir dizi planlı yükseltmenin ilk adımıdır. İleriye dönük olarak, EOS Network Foundation, pek çok heyecan verici şeyle birlikte daha birçok güncellemeyi denetleyecek!

19 Nisan saat 13:00 UTC'de EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA için bize katılın!

EOS Ağı

EOS Ağı, neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve genişletilebilir bir WebAssembly motoru olan EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

EOS Network Foundation (ENF), EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için finansal ve finansal olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

Web sitesi
EOS Discord

Twitter
YouTube

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now