EOS, Yeni Canlandırma Planının Bir Parçası Olarak EVM Desteğini Sunuyor


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

21 Nisan 2022 - EOS projesinin dizginlerini Block.one'dan alan topluluk liderliğindeki bir kuruluş olan EOS Network Foundation (ENF), Ethereum Sanal Makinesini EOS Ağı'na getirmek için gereken çalışmaları tamamladı ve geliştiricilerin tanıdık blok zinciri araçlarını ve yüksek performanslı blok zincirindeki kodu kullanmalarına izin verdi.

Yakın zamanda Twitter Spaces'ta lansman etkinliğinde duyurulan Trust EVM , EOS protokolü üzerinde akıllı sözleşme olarak çalışan yeni sanal makinenin adıdır ve 0,5 saniyelik blok ile diğer EVM'lerden önemli ölçüde daha hızlı olmasını sağlar. süreleri ve 10.000+ TPS.Ek olarak, EVM çalışma zamanı, EOS dApp ekosisteminin geri kalanıyla tam uyumluluğu koruyarak belirteçlerin ortamlar arasında güvenilir bir şekilde taşınmasına olanak tanır.

EOS tarafından sağlanan son derece hızlı blok süreleri ve düşük gecikme süresi, EVM dApp ekosisteminde tamamen devrim yaratabilir. Solidity kullanılarak oluşturulan mikro işlemlere dayalı GameFi uygulamaları, son derece yüksek aktarım hızı mikro sentlik gaz ücretlerini mümkün kıldığı için nihayet EOS'ta başarılı olabilir. Ayrıca, düzenli EVM akıllı sözleşmeleri için yüksek frekanslı ticaret vakalarına olanak tanıyan ultra düşük gecikme süresinden de büyük ölçüde faydalanır.

EOS Ağı, yüksek kullanımın olduğu dönemlerde 120 milyonun üzerinde günlük işlemi, üretimde herhangi bir ağ kesintisi veya kesintisi olmadan yaklaşık 4000 TPS kullanıma eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır.Ancak, geliştirici Block.One'ın önceki vesayeti altında EOS deneyimi, topluluğa veya finansal desteğe olan bağlılıklarının eksikliği nedeniyle büyük ölçüde zarar gördü, bu nedenle kritik bir kitleyi çekmeyi hiçbir zaman başaramadı.Bu, platformun geliştiricileri çekemediği ve DeFi ve NFT patlamalarını kaçırdığı anlamına geliyordu. bugün üretimdeki en ölçeklenebilir ve performanslı blok zinciri.Dört yıl boyunca savaşta test edildi ve şu anda dümende ENF ile birden fazla hibe ve teşvik programı aracılığıyla inşaatçılara muazzam değer sunabiliyor. EVM'yi entegre ederek,önceki geliştirici araç sorunları, açık kaynak kod kitaplıklarına, SDK'lara ve Hardhat ve Truffle gibi popüler araç setlerine anında erişim sağlanarak anında çözülebilir ve hızlı benimsenmenin yolunu açar.

"Aslında Block.one'u sistemden çıkardığından ve EOSIO kod tabanını devraldığından beri ENF, EOS'u sınıfının en iyisi Web3 akıllı sözleşme platformuna ve blok zinciri ekosistemine dönüştürmek için çok yönlü bir stratejik yaklaşım benimsiyor. Bu yılın başından beri, ENF, birçok uzmanlık alanında birden fazla çalışma grubu kurdu, 75 EOS Geliştirme Önerisini özetleyen dört araştırma makalesi yayınladı, ilk yılı için 8 milyon dolarlık bir fonla bir protokol geliştirme koalisyonu kurdu ve ekip büyüklüğünü üç katına çıkardı.

İlk ürünümüz Trust EVM, EOS EVM'de çalışan Solidity tabanlı uygulamalar için EOS'un hızını, verimini ve maliyetini bir araya getirdiğinde sınırsız olanaklarla yeni nesil DeFi ve GameFi'yi başlatacak. Trust EVM, DeFi ortamında devrim yaratacak. bugün var.”

— Yves La Rose , EOS Network Foundation İcra Direktörü.

 

EOS Ağı

EOS Ağı, EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur, düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve neredeyse tamamen hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için genişletilebilir bir WebAssembly motorudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimleri sağlamak için özel olarak oluşturulmuştur. EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezi.

EOS Ağ Vakfı

EOS Network Foundation (ENF), EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için finansal ve finansal olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. EOS için koordineli bir gelecek planlamak için olumlu küresel değişim için bir güç.

 

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now