everything EOS Haftalık Raporu (13 Haziran)

Her Şey EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • Nathan James'in GenerEOS ile Röportajı
  • Yves La Rose'nin BSN ile Röportajı
  • Boid avatarları
  • İlk  Eden Fraktal  Buluşması
  • Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı
  • EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

Nathan James, GenerEOS ile Röportaj

Yeni Geliştirici İlişkileri Direktörümüz Nathan James, GenerEOS tarafından hazırlanan The GenPool Spotlight ile ilgili mükemmel bir röportaj için Jimmy D'ye katıldı. Nathan'ın mükemmel geçmiş performansına aşina olmayanlar için, Nathan oldukça saygın bir teknik lider, EOSIO tabanlı Ultra ile tam kapsamlı geliştirici ve EOS üzerinde çalışan ilk cüzdan olan Scatter'ın yaratıcısıdır. Yeni Geliştirici İlişkileri Direktörümüz olarak Nathan'ın heyecan verici planları hakkında daha fazla bilgiyi giriş blog gönderisinde, sinematik duyuru videosunda (Nathan'dan ilham verici bir konuşmanın yer aldığı), geçen haftanın Everything EOS Raporunda ve geçen haftanın EOS Hot Souce'nda bulabilirsiniz.

 

Bu büyüleyici röportaj sırasında Nathan James, 2018'den beri EOS ile çalışma deneyiminden, Scatter cüzdanın tarihçesinden, EOSIO ile çeşitli projelerdeki gelişmelerden, hem geliştirici tabanımızı genişletmenin hem de mevcut geliştiricileri elde tutmanın öneminden ve geliştiricileri güçlendirmeye yönelik heyecan verici vizyonlarından bahsetti. EOS ile. Nathan, ekosistemdeki en iyi geliştirici yeteneklerini çekmek, eğitmek ve elde tutmak için EOS'taki geliştirici deneyimini yeniden tasarlıyor. Ekosistem katılımcılarının başkalarına rehberlik etmeye, öğreticiler, bağlantı noktası uygulamaları oluşturmaya ve birinci sınıf EOS eğitimcilerini keşfetmeye teşvik edildiği bir ekip oluşturmak ve merkezi olmayan geliştirici merkezi oluşturmak için çalışıyor.

Geliştirici merkezi, EOS geliştiricilerinin becerilerini geliştirmeleri, bağlantılar kurmaları, öğrendikçe yeni fırsatların kilidini açmaları ve birlikte topluluk yararına geliştirme materyalleri oluşturmak için birlikte çalışmaları için ortak bir alan olacaktır. Ekibi, geliştiricilere EOS ekosistemine girmeleri için etkileşimli yollar sağlayacak ve eksiksiz bir kurs paketi, ön uç ve akıllı sözleşme önerileri, mentorluk programları, mükemmel teşvikler ve çok daha fazlasıyla harika dApp'lerin nasıl oluşturulacağını öğrenecek. tüm geliştiriciler ve EOS'ta yeni nesil geliştirmeyi teşvik eder. Geliştirici merkezinin Pomelo, Eden, ENF Hibeleri, ENF Ventures, ƒractally, RFP'ler ve EOS'ta büyümeyi teşvik etmek için diğer pek çok yardımcı mekanizma ve proje dahil olmak üzere EOS'taki diğer yenilikçi sistemlerle nasıl sinerji oluşturacağını düşündüğünüzde, olasılıklar özellikle büyüleyici.

 

Nathan, GenerEOS ile yapılan röportaja ek olarak, nasıl yardım edileceğini daha iyi anlamak için sosyal medya aracılığıyla toplulukla aktif olarak etkileşime giriyor ve geliştiricilerle buluşuyor. İlk olarak Nathan, geliştiricileri EOS'a çekmek için tanıtım stratejilerini tartışmak ve Geliştirici İlişkileri Direktörü olarak planları hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmak için bu haftaki EOS Fireside Chat'e katıldı. Nathan, hafta boyunca EOS telgraf sohbetinde ve gelecekteki hackathon'ları, geliştirici içerik oluşturucularını, favori blok zinciri uygulamalarını, geliştirici twitter alanlarını, favori geliştirme araçlarını ve EOS topluluğundaki favori geliştiricileri kapsamak için birçok yararlı bilgiyi ve birçok tweet'i paylaştı.

Belki de en önemlisi, Nathan hikayelerin önemini ve EOS topluluğunun muazzam hikayelerini çok iyi anlıyor. Yakın tarihli bir tweet'te yazdığı gibi, “Hikayeler, insanların dikkatini çeken şeydir. Birçok blok zincirinin hikayeleri vardır. Pek çok blok zincirinin EOS gibi hikayeleri yoktur. Yeter ki doğru dürüst anlatılsın."

Yves La Rose BSN ile Röportaj

EOS Network Foundation'ın kurucusu ve İcra Direktörü Yves La Rose, Yves'in kariyer yolculuğu ve kişisel yaşam hikayeleri hakkında canlı tartışmalar bekleyebileceğimiz Blockchain All-Star ile ilgili bir röportaj için BSN'ye katılacak. ENF'nin lideri olarak Yves, EOS ekosisteminde eksiksiz bir fikir birliği oluşturucusudur. EOS'ta yaşıyor ve nefes alıyor ve ağın başarısını sağlamak için sürekli çalışıyor. BSN ile söyleşi 14 Haziran 21:00 CST'de gerçekleşecek ve etkinliğe katılmak için etkinlik sayfasından ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Yaklaşan röportaja ek olarak, yeniden tasarlanan web sitemizde Yves'in kişisel hikayesini ve EOS ile olumlu küresel değişim yaratmaya yönelik amansız çabasını da okuyabilirsiniz.

Bu röportaj, Yves, ünlü çalışma etiği ve küresel EOS topluluğunu birleştirme ve herkesi EOS ile güçlendirme konusundaki kararlı bağlılığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için izleyebileceğiniz olağanüstü videolardan oluşan muazzam bir kataloga eklenecek. Örneğin, ENF'nin misyonu ve kendisini neden EOS yararına çalışan modern bir samuray olarak tanımladığını öğrenmek için son Bywire röportajlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Yves'in /Rant oynatma listesindeki kısa videolarda, çok sayıda başka kısa klipte ve Zack Gall ve Daniel Larimer ile İşbirliğine Dayalı Vizyon İleriye yönelik tartışmalarda birçok mükemmel içgörü paylaşmasını izleyebilirsiniz. Elbette, her Çarşamba doğrudan Yves ile konuşmak ve Everything EOS YouTube kanalında son dört yılda büyüleyici video içeriğinden oluşan geniş bir kitaplığı keşfetmek için EOS Fireside Chat'e katılabilirsiniz.

BSN veya Blok Zinciri Tabanlı Hizmet Ağı, Çin'in devlet destekli EOSIO blok zinciridir ve Tescent ve Alibaba gibi dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bazılarının EOS ve diğer kamu blok zincirleriyle uyumlu bir şekilde bağlantı kurmasını sağlar. Bir Çin devlet kurumu olan Çin Bilgi Endüstrisi Geliştirme Merkezi, EOS'u son dört yıldır dünyanın en iyi blok zinciri olarak derecelendirdi.

BSN ve onun EOS ile işbirliği hakkında daha fazla bilgiyi, Çin NFT'lerinin büyümesini destekleyen EOS tabanlı başka bir BSN özel blok zinciri olan Zhong Yi Chain'in duyurusunu kapsayan 28 Mart Her Şey EOS Haftalık Raporunda okuyabilirsiniz. Zhong Yi Zinciri, kullanıcı sayılarına ve piyasa değerine dayalı olarak dünyanın en büyük telekomünikasyon sağlayıcısı olan China Mobile tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca, BSN'nin EOS Ağı ile uçtan uca entegrasyonla EOS benimsenmesini nasıl sağladığını öğrenmek için BSN'yi tasarlayan şirketin CEO'su Yves La Rose ve Yifan He ile bir Everything EOS podcast'ini dinleyebilirsiniz.

Boid avatarları

Boid ekibi, kendi benzersiz NFT avatarınızı tasarlayabileceğiniz ve diğerleri tasarımınızı bastığında BOID kazanabileceğiniz heyecan verici yeni bir NFT projesi olan Boid Avatars'ı piyasaya sürdü. Boid Avatarlar, sekiz vücut parçasını özelleştirerek ve birleştirerek kendi avatarınızı tasarlamanıza olanak tanır: gözler, kafa, ağız, üst, gövde, bacaklar, küçük kanatlar ve büyük kanatlar. Eden üyesi Jay Bosworth'un bir blog yazısında yazdığı gibi, "Bay Patates Kafası gibi ama NFT'leri var!"

Kendi avatarınızı tasarlamanın yanı sıra, Boid ekibi tarafından Yves La Rose, Daniel Keyes, Zack Gall, Stéphane Bisson, Aaron Cox, John Heeter ve Daniel Larimer gibi birçok EOS topluluğu lideri için tasarlanan eğlenceli özel sürüm avatarları da toplayabilirsiniz. . Bu hafta Boid, Ukrayna'yı desteklemek için para toplamak amacıyla çiçekli sanat eserleriyle Ukrayna Boid Avatar yardım müzayedesini de duyurdu. Avatarlar birçok topluluk üyesinden çok yüksek övgü alıyor ve birkaç EOS topluluğu lideri, Zack, Daniel ve Stéphane'nin Twitter hesaplarında görebileceğiniz gibi, şimdi sosyal medya profil resimlerinde Boid Avatar'larını takıyor.

Upland gibi birinci sınıf EOS destekli NFT oyunlarına katılan sanatsal Boid Avatarlar, şimdiye kadar EOS üzerine inşa edilmiş en kapsamlı, etkileyici ve etkileşimli NFT projeleri arasındadır. Koleksiyonerler ve tasarımcılar, Boid sitesinde çeşitli avatar parçaları içeren yaygın veya nadir Parça Paketi NFT'lerini basabilir veya Atomic Hub gibi ikincil pazarlardan paket satın alabilir. Bir kez alındığında, Avatar Parça NFT'lerini ortaya çıkarmak için Parça Paketi NFT'leri açılabilir ve 8 Avatar Parça NFT'sini bir araya getirerek tasarım sayfasında Avatar Şablonları oluşturulabilir. Herkes, şablonda kullanılan parçaların nadirlik derecesine göre belirlenen BOID'de bir şablon oluşturma ücreti ödeyerek göz atma sayfasındaki Avatar Şablonlarından darp alabilir. Şablon ücretleri, hem Avatar Şablonu yaratıcısını ödüllendirmek hem de geniş Boid ekosisteminin büyümesini teşvik etmeye yardımcı olmak için BOID'yi yakmak için kullanılır.

Boid Avatarlar, kendinizi ve potansiyel kâr fırsatlarını ifade etmenin eğlenceli yollarını sunmanın yanı sıra, gelecekteki Boid Universe ekosistemine katılmak için benzersiz bir geçiş görevi görür. Boid, 2018'den bu yana dünyanın en büyük sorunlarının ve sorularının çözülmesine yardımcı olmak için EOS'ta sosyal bir süper bilgisayar olarak işlev görüyor. Boid, cihazlarınızı bağlamayı ve bilgisayar gücünüzü kullanarak kanser tedavisi için tıbbi tedaviler, iklim gibi büyük fikirlere katkıda bulunmak için bilgi işlem gücünüzü kullanmanızı kolaylaştırıyor. yeni nesil yapay zekayı güçlendirmek için araştırma, kozmolojik keşif ve makine öğrenimi. Ana web sitesinde ve teknik incelemede görebileceğiniz gibi, Boid, ekiplerin Boid Power ile bilimsel araştırma yapmak ve Boid jetonunu kazanmak için birlikte çalışmasına olanak tanır. Boid, 7000'den fazla makineye kuruldu ve World Community Grid & Folding@Home gibi web sitelerinde görebileceğiniz gibi, sayısız kitle kaynaklı araştırma projesi için milyonlarca görevi tamamlamaya yardımcı oldu.

Şimdi, Boid ekibi, işbirlikçi bilimsel araştırma deneyimini oyunlaştırmak, toplum yanlısı bir oyun topluluğunun büyümesini teşvik etmek ve dünyanın en acil sorunlarını insanlığın yararına çözmeye yardımcı olmak için herkesin eğlenceli olmasını sağlamak için Boid Evrenini inşa ediyor. EOS'un gücüyle, oyuncular ve araştırmacılar, çok yakında güzel tasarlanmış Boid metaverse'de, Boid Void gibi oyunlarda ve Boid Colony gibi simülasyonlarda kazanmak için kritik araştırmalar yapabilecek ve oynayabilecekler. Yaklaşan Boid Evreni boyunca, Boid Avatarlar, olumlu küresel değişim yaratırken arkadaşlarla eğlenmek için benzersiz deneyimlere ve fırsatlara erişim sağlayacak.

Boid Avatarları hakkında daha fazla bilgiyi etkileşimli web sitelerinde, Boid Universe web sitesinde, yukarıda bahsedilen blog gönderisinde ve bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında Boid baş geliştiricisi John Heeter & Stéphane Bisson ile yaptığınız görüşmede edinebilirsiniz. Boid Avatarları ve Boid'in çeşitli projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için TheUplift'te Boid'den Evan ile son NFT Oyun Günü röportajını da izleyebilirsiniz. Son olarak, bu haftaki EOS Acı Sos'ta Boid Avatarlarının bir videosunu ve Boid ekosistemine ilişkin harika bir genel bakışı da izleyebilirsiniz.

İlk Eden Fraktal Buluşması

On beş tutkulu topluluk üyesi, 8 Haziran'daki ilk Eden ƒractal toplantısı için bir araya geldi ve Eden'e katkıda bulunanları EOS, Eden Respect ve Eden NFT'leri ile ödüllendirmek için fractally sürecini kullandı. Tüm katılımcılar, haftalık Eden ƒractal toplantıları ile Eden on EOS topluluğunu güçlendirmenin geleceği için büyük bir coşku, şükran ve heyecan dile getirdiler!

Eden fractal için değiştirilmiş fractally sürecine kısa bir girişten sonra, grup altı katılımcıdan oluşan iki gruba ayrıldı. Her katılımcı, grup üyeleriyle Eden'e yardım etmek için yaptıklarını paylaştı ve her grup, her bir katılımcının EOS'ta Eden'e ne kadar yardımcı olduğunu sıralamak için kırk dakika içinde fikir birliğine vardı. Tüm katılımcılar Eden topluluğuna inanılmaz derecede faydalı katkılarda bulundular ve gruplarındaki sıralamaya göre EOS & Eden Respect'in yanı sıra güzel özel baskı Eden NFT'leri aldılar.

İlk Eden ractal etkinliğindeki on iki katılımcı, Vlad HramtsovDan SingjoyChuck MacDonaldJames MartPatrick Schmidfelix ruizDoug WuMarco Gonzalezduane philippijay taylorMartin Breuer, ve Mell Pearce. Grup tarafından büyük ölçüde desteklendi Joshua Seymour ve eski Baş Delege Chris Barnes da etkinliğe destek olmak için katıldı. Etkinlik sponsor oldu Cennet Yaratıcıları500 EOS bağışlamayı taahhüt eden ve orijinal teklif Eden ƒractal'ı başlatmak ve gelecekteki büyüme için ek finansman sağlamak. İlk toplantının sonuna doğru, Patrick Schmid duyurdu NovaCrypto bağış yapacak ek 500 EOS Topluluğun birkaç ay boyunca Eden'e katkıda bulunanlara haftada 100 EOS dağıtmaya devam etmesini sağlayacak olan Eden ƒractal ödül havuzuna. Eden Creators ve NovaCrypto'dan sağlanan tüm fonlar, Greyfurt ve EOS üzerinde Edenson derece yararlı olan finansman mekanizmaları için kamu malları EOS'ta benzersiz bir şekilde mümkündür.

Eden Saygısının en yüksek miktarı Vlad Hramtsov, baş geliştiricisi konsorsiyum ve CETFEden ƒractal katılımcılarının EOS blok zincirinde daha fazla etkileşim ile fikir birliği sürecini otomatikleştirmesini sağlamak için akıllı sözleşmeler oluşturan . Vlad ayrıca sezgisel bir kullanım için maketler de yarattı. Eden ƒractal UI Eden üyesi ve meslektaşının yardımıyla Lennar Lehestik. Vlad'ın çalışmasını tamamlayan ve gruba son derece yararlı içgörülerle ilham vermenin yanı sıra, James Mart oluşturulan temel sürümleri akıllı sözleşmeler EOS & Eden Respect'i Fibonacci oranına göre otomatik olarak dağıtan ve katılımcıların bir zincirli Eden Katılımcı Sözleşmesi. Baş Delege Chuck MacDonald hazırlanmış hatıra Eden NFT'leri Eden ƒractal katılımcıları için, Eden topluluğunu her hafta verim kazandıran NFT'lerle güçlendirmek için büyüleyici planlar paylaştı ve herkesi sonraki Eden ƒractal Toplantılarına katılın sırasında sekizinci ve dokuzuncu Baş Delege Toplantıları.

Geçen hafta boyunca, Eden topluluğu etkinliklerle dolup taştı ve bir sonraki Eden ƒractal etkinlikleri hakkında büyük bir coşku dile getirdi. Bu hafta boyunca Genesis ƒtam olarak toplantı, EOS yaratıcısı Daniel Larimer o olduğunu söyledi Eden ƒractal hakkında heyecanlı ve önerilen şekillendirme Karşılıklı saygı Eden ƒractal ve Genesis ƒractal arasında. Birçok tutkulu topluluk üyesi, geçtiğimiz iki yıl boyunca Eden ƒractal'ı tartıştı. Bywire Eden Belediye Binaları içinde Eden Anlaşmazlığı ve Eden ƒractal'ın Eden Üye Hizmetleri teklifiyle nasıl sinerji oluşturabileceğini araştırdı. Michael O'Sullivan sırasında onaylanan beşinci Eden Baş Delege Toplantısı. Patrick Schmid, bir Eden ƒractal hakkında röportaj üzerinde NovaCrypto Youtube Kanalı, güzel bir Eden ƒractal Zihin Haritasıve bir sinema yayınladı görsel deneyim Eden ƒractal'ın tanıtımına yardımcı olmak için. İlk Eden Fraktal toplantısından videoları izleyebilirsiniz burada & burada ve ayrıca ilk Eden Fraktal toplantısı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Cennet Yaratıcıları kurucu Dan Singjoy bu haftanın üzerinde EOS Şömine Sohbeti ve EOS Acı Sos.

Eden ƒractal etkinlikler her Çarşamba 13:00 UTC'de tekrarlanacak ve herkes katılabilir. Eden'e yardım etmek, EOS'a yardım etmek, diğer topluluk üyeleriyle eğlenmek ve çalışmanızın karşılığını almak için her hafta Eden ƒractal etkinliklerine katılabilirsiniz. Bir sonraki etkinlik için LCV yanıtlayabilir ve daha fazlasını şu adresten öğrenebilirsiniz: EdenFractal.com, katılmak Eden Belediye Salonları her Pazar saat 16:00 UTC'de ve herhangi bir soru veya yorumunuz için Eden Discord

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

Yirmi EOS topluluğu lideri, etkinlik için bir araya geldi. on sekizinci Mandel Yükseltme Toplantısı yaklaşan EOS ile ilgili en son güncellemeleri paylaşmak için Mandel Konsensüs Yükseltmesi. EOS daha önce birkaç yıldır Block One tarafından geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

Bu haftaki toplantıda, katılımcılar tartıştı Platform Desteği DUNE geri bildirimiMandel kod stratejisiJungle 4'te testHedefler ve Orman eski özellikleriSürüm notları ve Eski Özellik yapılandırmaları, ve daha fazlası. Her konu için zaman damgalarıyla tartışmanın daha ayrıntılı bir genel bakışına göz atabilirsiniz. Youtube'da video açıklaması. Ayrıca okuyabilirsiniz bu toplantı için özet notlar içindeki tüm Mandel Yükseltme Toplantıları için özetleri ve kayıtları bulun: Mandel Github deposu.

EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

Bu hafta için birçok harika topluluk üyesiyle tanıştık ateş başı muhabbeti ve EOS hakkında büyüleyici, eğlenceli ve anlayışlı bir sohbet paylaştı!

Bu hafta tartıştık Consensus 2022 marka stratejileriEOS Geliştirici İlişkilerigri kütle güncellemeleriOldtimers NFT'leriBoid avatarlarıDefibox BakiyesiENF HibeleriTipit güncellemeleri, ve ilk Eden Fraktal toplantısı. Her zaman olduğu gibi, bu haftaki tartışmanın tamamını dinleyebilirsiniz. Ateş başı muhabbeti, konuların ayrıntılı bir özetini görmek için video açıklamasına göz atın, şömine başı sohbet oynatma listesive Fireside Chats'ten kısa klipleri izleyin. Kısa Klipler Oynatma Listesi.

Fireside Chats'e ev sahipliği yapıyoruz. EOS Topluluk Anlaşmazlığı her Çarşamba saat 19:00 UTC'de. Herkes, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, EOS'taki en iyi inşaatçılar ve liderlerden bazılarına doğrudan katılmaya ve soru sormaya davetlidir. Yves La RoseZack Gall, ve Brandon Lovejoy. Seni orada görmek için sabırsızlanıyorum!

EOS Ağı

EOS Ağı, neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve genişletilebilir bir WebAssembly motoru olan EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

bu EOS Ağ Vakfı (ENF), EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için mali ve mali olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now