everything EOS Haftalık Raporu (18 Nisan)

everything EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA
  • ENF Üç Aylık Rapor
  • Pomelo Güven Bonusları
  • ƒractally on EOS Beyin Fırtınası Oturumları
  • Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı
  • Greymass İlerleme Güncellemesi
  • Bir sonraki Eden Çağı Başlıyor
  • EOS, Çin Medyasıyla Birlikte Birden Fazla Çevrimiçi Etkinlikte Temsil Edildi

EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA

EOS EVM, Jungle Testnet'te yayında ve ENF, Twitter Spaces'ta bir EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA'ya ev sahipliği yapacak !

Tam RPC uyumluluğuna sahip EOS EVM , mevcut tüm Solidity tabanlı sözleşmelerin, araçların, SDK'ların ve kod kitaplıklarının EOS ile birlikte çalışabilir olmasını sağlayarak yeni geliştiricilerin, dApp'lerin ve son kullanıcıların EOS'a çekilmesine ve dahil edilmesine büyük ölçüde yardımcı olacaktır . Bu anıtsal dönüm noktasını kutlamak ve herkesin piyasadaki en performanslı EVM hakkında bilgi edinmesine yardımcı olmak için ENF, 19 Nisan'da 13:00 UTC'de Twitter Spaces'ta ENF ve temel EVM+ katılımcılarının açılış konuşmalarını içeren bir EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA'ya ev sahipliği yapacak. .

EOS EVM lansman etkinliği sırasında , ENF ve EVM+ çalışma grubu, topluluk üyelerine ve geliştiricilere, EOS'nin gelecekteki gelişimi ile ilgili ayrıntılı bilgilerin yanı sıra EVM ve teknolojik avantajları, DeFi ve GameFi'yi çekme planları, ekosistem geliştirme hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır. zaman çizelgesi, ürün yelpazesi, ağ mimarisi, teknik özellikler, performans istatistikleri ve çok daha fazlası.

EOS ekosistem geliştiricileri için teşvik yapısının yanı sıra EOS EVM test ağı hakkında ek ayrıntılar da duyurulacak. Etkinlik ayrıca, EOS ve daha geniş blok zinciri topluluğunun piyasadaki en performanslı EVM ve 2022 ve sonrası için planları hakkında sorular sormasını sağlayacak bir AMA ile kapanacak.

19 Nisan saat 13:00 UTC'de EOS EVM Lansman Etkinliği + AMA için bize katılın!

 

ENF Üç Aylık Rapor

EOS Network Foundation, her üç ayda bir, ayrıntılı bir raporda faaliyetlerine, hibelerine ve mali harcamalarına ilişkin bir genel bakış sunar .

ENF, 2022'nin ilk çeyreğinde hızla büyüdü. Çekirdek ekip büyüklüğünü ikiye katlamanın yanı sıra kıdemli geliştirici yeteneğini kendi dahili mühendislik ekibi olarak güvenceye almanın yanı sıra ENF, bir bütün olarak EOS ekosisteminin iyileştirilmesi için çıktısını büyük ölçüde artırdı. . Raporda öne çıkan bazı noktalar şunlar:

2022'nin ilk çeyreğinde ENF'nin toplam harcaması yaklaşık 5 milyon dolardı. Raporda ENF'nin mali harcamalarına ve yılın geri kalanına yönelik heyecan verici planlarına ilişkin bir genel bakış görebilirsiniz.

2022'nin ilk çeyreğinde ENF'nin faaliyetleri, hibeleri ve mali harcamalarına ilişkin ayrıntılı bir genel bakış için raporun tamamını okuyun .

 

Pomelo Güven Bonusları

Pomelo Sezon 2 bu hafta sona eriyor ve EOS topluluğu birçok heyecan verici topluluk projelerini finanse ediyor!

Sevdiğiniz heyecan verici projeleri desteklemek ve ikinci dereceden finansmanın gücüyle bağışlarınızı artırmak için artık Pomelo.io'ya giriş yapabilirsiniz . Kamu yararına yaratıcılar, şimdiye kadar 700'ün üzerinde benzersiz bağışçıdan 12 binden fazla EOS topladı . Kamu malları için yüz kırk hibe, Pomelo Sezon 2'de onaylandı; bu, Sezon 1'in neredeyse iki katıdır. Toplamda, Sezon 2, onaylanmış hibelere 1.000.000 dolardan fazla dağıtıyor, bu da Sezon 1'in yaklaşık iki katı kadar. Sevdiğiniz heyecan verici projeleri desteklemek ve EOSIO topluluğu için kamu malları yaratan insanları ödüllendirmek için mükemmel bir fırsat.

Port, Github, Google, Apple, Discord ve/veya Weibo ile kimliğinizi doğrulayarak katkılarınızın gücünü en üst düzeye çıkarmak için bir güven bonusu kazanabilirsiniz . Port , pasaportunuza gömülü NFC çipi ile EOS hesabınızı, kişisel bilgilerinizi ifşa etmeden doğrulamanızı sağlayan bir EOS uygulamasıdır. Birden fazla platform ile kimliğinizi doğrulayarak güven bonusunuzu artırabilirsiniz. Kamu mallarının destekçileri, katkılarını daha da artırmak ve fonların toplumun yararına en yararlı kamu mallarına gitmesini sağlamaya yardımcı olmak için kimliklerini birden fazla platformla doğrulamaya teşvik edilir.

Kamu malı hibe sahiplerinin, onaylanan hibelerinin bir açıklamasını tweet'lemeleri ve kamu mallarının görünürlüğünü artırmak için @PomeloGrants & #PomeloGrants'ı etiketlemeleri teşvik edilir. Kamu malı hibe sahipleri ayrıca projelerini tanıtabilir ve topluluk üyeleri , EOS Community Discord'daki Haftalık Ateş Başı Sohbetleri , GenerEOS ile Pomelo Pitch Deck bölümleri ve WeChat'teki Tencent Toplantıları'nda kamu malları hakkında bilgi edinebilir. Hibe sahipleri projelerini bu platformlarda tanıtmak için buradan başvurabilirler .

Diamond Pomelo NFT karışımları artık yayında ve Pomelo NFT koleksiyonunuz artık pomelo.io'daki genel profilinizde görünüyor . Pomelo Sezon 2 NFT'lerini AtomicHub veya shop.pomelo.io üzerinden satın alabilirsiniz . Toplanan tüm fonlar, EOS'ta kamu mallarının finanse edilmesine yardımcı olmak için eşleştirme havuzuna eklenecektir. Bu bilgi grafiği , makale veya röportajda Pomelo Sezon 2 NFT'leri hakkında bilgi edinin .

Pomelo hibe bağışları 23 Nisan'a kadar açık olacak. Projeleri desteklemek, hibe göndermek veya Pomelo kitle fonlaması platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen pomelo.io adresini ziyaret edin . Ayrıca her Çarşamba saat 19:00 UTC'de Discord'daki EOS Community Fireside Chat sırasında Pomelo hakkında sorular sorabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

ƒractally on EOS Beyin Fırtınası Oturumları

EOS topluluğu üyeleri, her hafta EOS'ta ƒractally uygulamak ve fraktal yönetişim ile EOS'u daha da güçlendirmek için önerileri tartışmak üzere bir araya geliyor.

Grup, kademeli olarak EOS'ta nasıl uygulanacağını belirten ayrıntılı bir teklif oluşturmayı amaçlıyor ve tüm kültürlerdeki EOS topluluğu üyelerini tatmin ediyor. EOS Topluluğundan üyeler , ƒractally on EOS MindMap'e fikir eklemeyi önererek ƒractally on EOS için bir teklif oluşturmaya yardımcı olabilir. EOS Bees, toplantı katılımcıları tarafından MindMap'te oylanan fikirleri öneren topluluk üyelerine haftada 100 EOS ödül sunuyor . Tüm ƒractally kayıtlarını NovaCrypto YouTube kanalında EOS Beyin Fırtınası Oturumları'nda dinleyebilirsiniz .

Bu hafta grup , Jesse'nin , her bir ƒraktal arasındaki karşılıklı saygı miktarına göre üç ana ƒraktal (İngilizce, Çince ve Korece) finanse etmek için ayrıntılı bir teklifini ve Tadas'tan ƒraktallarla belirli projeleri finanse etmek için bir teklifi tartıştı. Son toplantılarda, grup ayrıca 'ractal'lar için tohum finansmanı sağlamayı , ENF Hibe Çerçevesi aracılığıyla finansman başvurusunda bulunmayı , ' ractally Pomelo ile önyükleme yapmayı ve EOS için kamu mallarını teşvik etmek için bir EOS ractal'ı oluşturmayı tartıştı .

ƒGerçekten Beyin Fırtınası Oturumları , her Pazartesi, topluluk üyelerini tüm zaman dilimlerinde ağırlamak için değişen bir programla tekrarlanır ve herkes katılabilir. Bir sonraki ƒractally Beyin Fırtınası Oturumu 18 Nisan saat 19:00 UTC'de planlanmıştır.

 

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

On iki EOS topluluğu lideri , yaklaşmakta olan EOS Mandel Konsensüs Yükseltmesi ile ilgili en son haberleri ve güncellemeleri paylaşmak için dokuzuncu Mandel Yükseltme Toplantısı için bir araya geldi. EOS, daha önce birkaç yıldır Block One tarafından geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

Bu kısa video sırasında katılımcılar, Jungle4 API düğümlerini Mandel 3.0.5-rc1, OCI tarafından geliştirilen işlem yaşam döngüsü özelliklerine ve Mandel geliştirme planlarına , ENF tarafından yakın zamanda işe alınan üç üst düzey EOSIO mühendisiyle yükseltme hakkında güncellemeler paylaştı .

Bu toplantının özet notlarını okuyabilir ve Mandel Github deposunda tüm Mandel Yükseltme Toplantıları için özetleri ve kayıtları bulabilirsiniz .

Greymass İlerleme Güncellemesi

Greymass ekibi , son birkaç aydır inşa ettikleri birçok heyecan verici projeyi özetleyen bir ilerleme güncellemesi yayınladı .

Blue Papers üzerinde çalışmak için projelerinden uzun bir aradan sonra Greymass ekibi, Anchor ile daha sorunsuz deneyimler geliştirmeye , Unicove ile yeni hesap oluşturma hizmetleri ve daha fazlasına , genel API'ler için yeni donanımlarla veri merkezlerini genişletmeye ve veri merkezlerini büyütmeye odaklanmaya geri döndü . Birçok yetenekli insandan oluşan Greymass ekibi .

Bu güncellemelere ek olarak, Greymass ekibi projelerinin gidişatı hakkında bir fikir vermek için bazı analizler yayınladı ve açıkladı. Hesap oluşturma , Anchor yüklemeleri ve Unicove trafiğine ilişkin metrikler uzun vadeli istikrarlı bir büyüme gösteriyor ve ekip, daha fazla güncelleme ve yeni özellik yayınlamaya başladıklarında büyüme oranının artmasını bekliyor.

Greymass ekibi, EOSIO ekosisteminin yararına harika teknolojiler ve ürünler oluşturmaya devam edecekleri için çok heyecanlı .

Sonraki Eden Çağı Başlıyor

İkinci resmi Eden Seçimi 9 Nisan'da gerçekleşti ve EOS topluluğu üyeleri, More Equal Animals'da tanımlanan süreçle EOS'ta gerçek demokrasinin bir sonraki dönemi için büyük bir coşku dile getirdiler .

Yaklaşık yüz Eden Üyesi, liderleri seçmek ve EOS yararına fon tahsis etmek için canlı görüntülü görüşmelerde bir araya geldi. Katılımcılar rastgele yaklaşık beş kişiden oluşan yirmi beş gruba ayrıldı ve her grup kendi gruplarından bir delege seçmek için bir saate kadar tartıştı. Topluluk, topluluğa liderlik etmek ve EOS için fon tahsis etmek için toplamda yirmi dört Eden Delegesi seçti. Eden Delegeleri daha sonra, daha fazla miktarda fon alacak ve haftalık Baş Delege Toplantılarında topluluğa liderlik etmeye yardımcı olacak beş Baş Delege seçmek için aynı süreci tekrarladı .

Yeni seçilen beş Baş Delege, Brock Pierce , Chuck MacDonald , Edgar Fernandez , Gracie Lau ve Michael O'Sullivan'dır . Edgar Fernandez, sıralama yoluyla Baş Şef olarak seçildi ve en yüksek fon miktarını alması planlanıyor, ancak yeni Baş Delegeler önceki yönetim tarafından önerilen tüzük değişikliklerini onaylarsa fon miktarı gelecekte değişebilir. Eden hazinesinde , her ay Eden Delegelerine programlı olarak dağıtılacak yaklaşık 200 bin EOS var.

Her Baş Delegenin, EOS için duydukları minnettarlığı, heyecanı ve Eden Seçim Günü Yayınında Baş Delegeler seçildikten sonraki anlarda Eden topluluğunu güçlendirme planlarını ifade etmelerini dinleyebilirsiniz . Brock Pierce ilk olarak EOS'a olan derin inancından , Eden'e farkındalık ve medyanın dikkatini çekmeyi planladığından ve Eden fonunun tahsis edilmesine yardımcı olmak için oluşturduğu konseyden bahsetti.

 

 

Chuck MacDonald, toplulukları kullanımı kolay bir Eden dApp , Eden üyeleri için özünde değerli NFT'ler ve delegelerin EOS yararına fon tahsis etmesine yardımcı olmak için topluluğa ait fon havuzları ile güçlendirmek için ayrıntılı bir üç parçalı platform paylaştı . Chuck ayrıca NovaCrypto ile yaptığı röportajda daha birçok detay paylaştı .

Bywire News CEO'su Michael O'Sullivan, EOS'un hikayesini anlatmaktan ve EOS hakkında harika içerikler yaratan içerik oluşturucuları ödüllendirmekten bahsetti. Aynı zamanda Eden China'nın Baş Delegesi olan Gracie Lau , topluluk odaklı deneylerle EOS yönetişiminin iyileştirilmesinden ve çeşitli kültürlerde Edens genelinde öğrenilenlerin paylaşılmasından bahsetti. EOS Costa Rica'nın kurucu ortağı Edgar Fernandez , Eden için daha fazla araç entegre etmekten ve topluluğun harika fikirleri yürütmesine ve Eden'i birçok blok zincirine genişletmesine yardımcı olmak için teknik uzmanlık sağlamaktan bahsetti.

 

Yves, Eden Delegelerinin cesur eylemlerle hızlı bir şekilde tekrar etme ihtiyacını vurguladı ve daha birçok EOS topluluğu üyesi, yaklaşık altı saatlik Eden Seçimi canlı akışı boyunca tutkulu, ilham verici ve anlayışlı konuşmalar paylaştı. Her odadan oylama istatistikleri ve video kayıtları Genesis Eden web sitesinde bulunabilir.

Bir sonraki resmi Eden Seçimi 8 Ekim'de yapılacak ve topluluk, EOS'u fraktal yönetişim ile daha da güçlendirmekten heyecan duyuyor. Eden üyesi değilseniz ve gelecekteki seçimlere katılmakla ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için samimi bir EOS Destek temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz .

EOS, Çin Medyasıyla Birden Fazla Çevrimiçi Etkinlikte Temsil Edildi

Jungle test ağında EOS EVM lansmanı ile ilgili haberler, EOS Çin topluluğunda yoğun ilgi ve tartışma yarattı. Geçen hafta, bir dizi tanınmış Çin blockchain medyası, EOS Network Foundation üyelerini çeşitli Twitter Spaces etkinliklerine konuk olarak davet etti.

13 Nisan'da 7 O'clock Labs, EOS, Avalanche, Dfinity, Oasis ve Waves dahil olmak üzere 5 popüler halka açık blok zincirinden temsilcileri konuşmaya davet etti. EOS Network Foundation yönetim kurulu üyesi Dafeng Guo, 230'dan fazla kullanıcıyı çeken bu etkinliğe katılmaya davet edildi.

15 Nisan'da Çin'deki EOS Network Foundation temsilcisi Martin, Web3 gibi konularda derinlemesine tartışmalar için Odaily Planet Daily çevrimiçi AMA etkinliğine katılmaya davet edildi. Etkinliğe 500'den fazla kullanıcı katıldı ve Soru-Cevap oturumunda birçok kullanıcı EOS'un gelecekteki gelişimine ve EOS EVM'nin trendine ilgi gösterdi.

EOS Ağı

EOS Ağı, EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; düşük gecikmeli, yüksek performanslı ve neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için genişletilebilir bir WebAssembly motorudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

EOS Network Foundation (ENF) , EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için finansal ve finansal olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

EOS Discord
ENF Telegram Duyuruları
Twitter
YouTube

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now