everything EOS Haftalık Raporu (2 Mayıs)

everything EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • EOS dApp Haritası
  • Trust EVM Güncellemeleri
  • EOS Topluluğu Şömine Sohbeti
  • EOSIO Koalisyon Raporu
  • Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı
  • Wordproof Yeni CEO Atadı
  • EOS ETP Artık Listeleniyor
  • Helios 1. Çeyrek Raporu

EOS dApp Haritası

EOS Bees, EOS üzerine inşa edilen çok çeşitli olağanüstü uygulamaları gösteren EOS dApp Ekosistem Bilgi Grafiği'ni güncelledi! (dApp haritasının Türkçe açıklamalı tıklanabilir linkli olan büyük versiyonu için tıklayınız.)

Bilgi grafiği, finansman platformları, oyun, NFT'ler, DeFi, yönetişim, içerik oluşturma, medya kuruluşları, eğitim, cüzdanlar, altyapı ve çok daha fazlası dahil olmak üzere birçok kategori tarafından düzenlenen EOS dApp'lerine yüksek düzeyde bir genel bakış sağlar. Bilgi grafiği, fraktal demokrasi ve EOS ile toplulukları güçlendirme konusunda tutkulu olan EOS Bees France'ın muhteşem bir sanatçısı ve topluluk lideri Charles Arroyo-Bishop tarafından oluşturuldu . Charles aynı zamanda EOS Support ile bir iletişim lideri ve 3D grafik ve animasyon stüdyosu Bishop Creations'ın kurucusudur .

EOS Bees , dünyaya EOS'un nasıl yardımcı olacağını göstermek için 13 dilde yüzlerce üyeyle birlikte koordine eden tabandan ve topluluk odaklı bir pazarlama organizasyonudur . EOS Bees , güncellenmiş sürümü kutlamak ve EOS'u daha fazla tanıtmak için finansman sağlamak için EOS Q2 dApp Haritasını özel bir NFT olarak sattı. Tıklanabilir bağlantılarla EOS dAPP Haritasının yüksek çözünürlüklü PDF versiyonunda her bir dApp'i keşfedebilir ve gelişen EOS Bees Youtube Kanalında Bees'in EOS hakkında daha fazla harika içeriğini görebilirsiniz .

 

Trust EVM Güncellemeleri

Trust EVM'nin anıtsal duyurusunun ardından , EOS topluluğu ve EVM meraklıları, dünyanın en performanslı EVM'si hakkında çok sayıda heyecan verici içeriği inceliyor ve tartışıyor!

Trust EVM, geliştiricilere uygulamalarını endüstri lideri iş hacmi, ölçeklenebilirlik, güvenlik, birleştirilebilirlik ve EOS güvenilirliği ile çalıştırmaları için tanıdık blok zinciri araçları ve koduyla güç veren , EOS ağına dayalı bir Ethereum Sanal Makinesidir . 0,5 saniye blok süresi ve 10.000+ TPS ile Trust EVM, diğer EVM'lerden kat kat daha güçlüdür ve GameFi ve DeFi gibi her türlü kullanım için büyük avantajlarla EVM dApp ekosisteminde tamamen devrim yaratabilir.

Trust EVM , tam RPC uyumluluğuna sahiptir ve mevcut tüm Solidity tabanlı sözleşmelerin, araçların, SDK'ların ve kod kitaplıklarının EOS ile birlikte çalışabilir olmasını sağlar. Bu, yeni geliştiricilerin, dApp'lerin ve son kullanıcıların EOS'a çekilmesine büyük ölçüde yardımcı olacak ve geliştiricilerin EOS'ta harika uygulamalar oluşturmasını çok daha kolay hale getirecek. Ethereum yerel uygulamaları, Remix, Metamask, Truffle, Hardhat ve GraphQL API'leri gibi popüler Ethereum araçlarını destekleyen EOS EVM'ye sorunsuz bir şekilde taşınabilir. Ayrıca Trust EVM çalışma zamanı, EOS dApp ekosisteminin geri kalanıyla tam uyumluluğu koruyarak belirteçlerin yerel EOS ve EOS EVM arasında güvenilir bir şekilde taşınmasına olanak tanır.

Duyurudan bu yana geçen haftalarda, EOS topluluğu ayrıntıları yakından inceliyor ve Trust EVM'nin potansiyeli hakkında coşkuyla çalkalanıyor. Bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında Trust EVM'nin EOS'a , EVM token satışına ve hem yerel EOS hem de EOS EVM'de likiditeyi ve getiri kazanma fırsatlarını artırmak için ekonomik teşvikler yaratan yaklaşan Yield+ Blue Paper'a nasıl fayda sağladığını tartıştık.

Helios kısa süre önce, dünya çapında 60 milyondan fazla mağazada EOS ile gözetimsiz ticaret ve satın alma işlemlerine olanak sağlamak için popüler JulWallet ve JulSwap uygulamalarını Trust EVM ile entegre etmeyi planlayan bir EVM geliştiricisi olan Tobias Graf ile bir röportaj yayınladı . Daha birçok EVM geliştiricisi Trust Developer Telegram & Discord'da EOS EVM'nin teknik ayrıntılarını tartışıyor ve EOS EVM'nin performansına hayran kalan Ethereum geliştiricilerinden şimdiden olağanüstü incelemeler duyduk .

Cool Wave Capital'in uzun bir aradan sonra CWC Haber Bülteni #52'yi yayınlamak ve Trust EVM'ye olan güvenlerini ifade etmek için geri döndüğünü görmekten de heyecan duyuyoruz. Haber bülteninde CWC Ortağı ve blok zinciri araştırmacısı Taylor Ryker şunları yazdı: “Trust EVM ve ENF'nin liderliğiyle, EOS'un EVM dApp'lerinin tam potansiyellerine ulaşmasına izin vererek daha çok bir “Ethereum Koruyucusu” olacağını görmekten mutluyum — Web3'ün başlangıcı için toplu olarak benimsenmesi.

 

Bu hafta ayrıca , EOS Network Foundation'ın kurucusu ve CEO'su Yves La Rose, EVM+ çalışma grubunun teknik lideri Matias Romeo ve Trust EVM çekirdek ekibinin açılış konuşmalarını içeren anıtsal EOS EVM Lansman Etkinliği'nin metin dökümünü de yayınladık. üye Dr. Yarkın Kim. EOS EVM'nin muazzam faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için etkinliği de dinleyebilirsiniz.

Piyasaya sürüldükten sonra Trust EVM , piyasadaki en performanslı EVM olacak ve şimdiden eksiksiz bir birinci sınıf ürün paketi , iş senaryoları , pazarlama ve büyüme stratejileri ile donatılmış olacak . Trust EVM ekibi , blok zinciri ekosisteminde devrim yaratmak için gereken deneyim ve bağlantılara sahip olma ve yürütme yeteneklerini kanıtladı . Trust EVM, EVM Product Suite ve EVM Launchpad'in Mainnet Lansmanı bu yılın 3. çeyreği için planlanıyor .

 

EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

Yaklaşık elli tutkulu EOS topluluğu üyesi, çok çeşitli heyecan verici konuları tartışmak için bu haftaki EOS Topluluğu Fireside Chat için bir araya geldi!

Trust EVM ile ilgili düşünceli tartışmalara ek olarak , toplum nezdinde itibar inşa eden Pomelo 2. Sezonu , ENF Hibe Çerçevesi , ENF Ventures ve Yield+ Blue Paper'ı da tartıştık .

Herkesin EOS hakkında verimli bir şekilde bilgi edinmesine yardımcı olmak için sürekli heyecan verici, bilgi dolu kısa klipler akışı oluşturmak için içerik üretim ekibimizi büyütüyoruz. Artık EOS Ocakbaşı Sohbetleri , Haftalık Mandel Yükseltme Toplantıları , EOSIO+ Koalisyon Toplantıları , EOS Acı Sos ve daha pek çok videoda YouTube video açıklamalarındaki ayrıntılı zaman damgaları aracılığıyla hızla gezinebilirsiniz .

Topluluğumuzun her gün EOS hakkında oluşturduğu muazzam miktardaki mükemmel içerik ve yeni içerik üretim iş akışlarımızla, yetenekli yeni topluluk üyelerini çekmek ve dünyayı EOS'un büyük faydaları hakkında eğitmek için iyi üretilmiş bir içerik arşivi oluşturuyoruz. EOS Ocakbaşı Sohbetlerine katılabilir ve her Çarşamba saat 19:00 UTC'de Discord'da topluluk liderleriyle konuşabilirsiniz.

EOSIO+ Koalisyonu Harekete Geçiyor!

EOSIO Koalisyonu ikinci halka açık toplantı için bir araya geldi ve ilk EOSIO+ Koalisyon Raporunu yayınladık !

Ağlar arası işbirliğinin benzeri görülmemiş bir gösterisinde, EOSIO+ çalışma grubu , ilk dört kurucu blok zincirinden ( EOS , Telos , WAX ve UX Network ) temsilcilerden oluşan zorlu bir koalisyona dönüşüyor . Birlikte, bu blok zincirler , açık kaynaklı EOSIO protokolünün geliştirilmesini ilerletmek için yıllık 8 milyon dolarlık finansman taahhüdünde bulundu . Koalisyon henüz bir aylıkken , koalisyonun ilerlemesini izlemek için iki haftalık ilk EOSIO+ Koalisyon Raporunu yayınladık. İlk 2 milyon USDT, EOS'ta multisig bir hazine hesabına yatırıldı veMSIG hazine hesabı için resmi seçmenler ve oy ağırlıkları belirlendi.

İkinci EOSIO+ Koalisyon toplantısında , EOSIO topluluk liderleri hazinenin oluşturulması ve finanse edilmesi , yönetişim , geliştirme girişimleri , iletişim, Ölçeklenebilirlik+ çalışma grubu ve daha fazlasını içeren çeşitli konuları tartıştı . Bir EOSIO Koalisyonu alt grubu olan Scalability + çalışma grubu , daha hızlı kesinlik ve RAM optimizasyonları gibi çeşitli teknik iyileştirmelerle EOS'ta ölçeklenebilirliği iyileştirmek için hedefleri tanımlamak ve potansiyel KPI'ları tartışmak için ilk toplantısını yaptı . Ayrıca, EOSIO+ Yazılım Geliştirme Alt GrubuDış geliştiricilerden gelen kodu entegre etmek, yeni kod geliştirmeye yönelik çeşitli taleplerin nasıl önceliklendirileceğini ve uygulanacağını belirlemek ve herkes için EOSIO'yu iyileştirmek için sürekli yeni kod yayımını gerçekleştirmek için bir süreç oluşturmak için bir dizi standart ve organizasyonel süreç tanımlamaktadır.

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

Yirmi bir EOS topluluğu lideri , yaklaşmakta olan EOS Mandel Konsensüs Yükseltmesi ile ilgili en son haberleri ve güncellemeleri paylaşmak için on ikinci Mandel Yükseltme Toplantısı için bir araya geldi . EOS daha önce birkaç yıldır Block One tarafından geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

Bu haftaki toplantıda, katılımcılar çeşitli işletim sistemleriyle ilerlemeyi , Pomelo katılımcıları için anketleri , Web IDE'yi , Docker'ı , Jungle Testnet'teki test ilerlemesini ve çok daha fazlasını tartıştılar. Youtube'daki video açıklamasında her konu için zaman damgalarıyla tartışmaya daha ayrıntılı bir genel bakışa kolayca göz atabilir ve gezinebilirsiniz . Bu toplantının özet notlarını okuyabilir ve Mandel Github deposunda tüm Mandel Yükseltme Toplantılarının özetlerini ve kayıtlarını bulabilirsiniz .

Wordproof Yeni CEO Atadı

Wordproof, EOS'un gücüyle internette şeffaflığı, hesap verebilirliği ve güveni artırmaya yardımcı olacak WordProof'un yeni CEO'su Marloes Pomp'u duyurdu . Marloes , WordProof'un COO olarak günlük operasyonlarından sorumlu olmaya devam edecek olan WordProof'un kurucusu Sebastiaan van der Lans'ın yerini aldı.

WordProof , internet kullanıcılarını ve içerik oluşturucuları web sitesi verilerini EOS'a zaman damgalamayı kolaylaştıran araçlarla güçlendiren WordProof Timestamp Ecosystem ile daha güvenilir, güvenli ve güvenilir bir internet için yeni bir standart oluşturmayı hedefliyor . 2020'de WordProof, Avrupa İnovasyon Konseyi'nin (EIC) ev sahipliği yaptığı "Sosyal Fayda için Blok Zincirleri" yarışmasının kazananı olarak 1 milyon € hibe aldı . WordProof, kazandığından bu yana, 350 milyondan fazla indirme ile en popüler WordPress eklentilerinden biri olan Yoast SEO ile ortaklık da dahil olmak üzere önemli ilerleme kaydetti.

WordProof Zaman Damgası Ekosisteminin meşru bir toplu benimseme kullanım durumuyla bir kamu malı olduğuna inanıyoruz , bu nedenle EIC Hızlandırıcı Programı için bir sonraki hibe finansmanı turu için
WordProof'u eşleşen ortağı olarak destekliyoruz . Bu ENF hibesi, WordProof'un büyük arama motorlarına ve dünyanın en popüler web sitelerinin çoğuna
entegrasyonlarla bir pazar lideri olmak için olgunlaştıkça zaman damgası için tercih ettiği blok zinciri olarak EOS'a öncelik vermesini sağlayacaktır .

ENF Q1 2022 Üç Aylık Raporunda WordProof ile çalışmamız hakkında daha fazla bilgi edinin .

 

EOS ETP'si Artık Listeleniyor

Dünyanın ilk EOS ETP'si şimdi listeleniyor ve Avrupa borsalarında işlem görüyor!

Fiziksel olarak desteklenen EOS ETP, yatırımcılara özel anahtarlar veya kripto cüzdanları kurmanın teknik zorlukları olmadan sıvı, düzenlenmiş bir araç aracılığıyla EOS'a erişim sağlar. EOS ETP, EOS için daha fazla likiditenin kilidini açacak ve kurumsal Avrupalı ​​yatırımcıların büyüyen EOS ekosistemine maruz kalmalarını sağlayacak.

EOS ETP, kurumlar için birinci sınıf soğuk depolama saklama hizmetleri sunan Coinbase Custody ile kurumsal düzeyde bir saklama çözümünde tutulan EOS tokenleri tarafından tamamen teminat altına alınmıştır. Iconic Holdings'in en yeni listeleme makalesinde , ilk basın bülteninde , ürün sayfasında ve yakın tarihli bir EOS Fireside Chat sırasında Yves La Rose ve Chris Barnes ile yapılan görüşmede EOS ETP hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz .

 

Helios 1. Çeyrek Raporu

Helios , birçok yararlı katkıyla EOS ve EOSIO'yu nasıl güçlendirdiklerini göstermek için ilk çeyrek raporunu yayınladı !

Helios , EOS ekosistemini etkili yatırımlar, hızlı sermaye dağıtımı ve topluluğa yardımcı olmak için çok çeşitli finansal olmayan hizmetlerle genişletmeye adanmış bir Web3 risk sermayesi şirketi ve kuluçka merkezidir. Çeyrek Aylık Raporunda Helios, Helios İnkübatörü'nü nasıl başarılı bir şekilde kurduklarını ve haftalık toplantılar, blog gönderileri ve kurucularla Helios Sunrise Röportajları aracılığıyla düzinelerce EOS projesinin iş modellerini ve yatırım adımlarını geliştirmelerine nasıl yardımcı olduklarını açıklıyor. Helios ayrıca dünyanın ilk EOS ETP'sinin yaratılmasında önemli bir rol oynadı , canlı API servisleri ile bir EOS Blok Yapımcısı yarattı ve bir blog yazısı yazdı.blok üreticilerinin EOS için nasıl değer yarattığını açıklamak. Ayrıca Helios, bir EOSIO İş Duvarı kurdu ve EOS ekosistemine değer katmak için Helios Youtube Kanalında çok çeşitli tanıtım ve eğitim içeriği oluşturdu .

"İlk çeyrekte harika bir başlangıç ​​yaptık ve size her şeyi anlatmaktan heyecan duyuyoruz! Burada yeni başlıyoruz, pek çok ilginç projeyi öğreniyoruz ve EOSIO teknolojisinin geleceği konusunda çok heyecanlıyız.”

— Ben Sigman, Helios Takım Üyesi 

 

EOS Ağı

EOS Ağı, neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve genişletilebilir bir WebAssembly motoru olan EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

EOS Network Foundation (ENF) , EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için finansal ve finansal olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

EOS Discord
ENF Telegram Duyuruları
Twitter
YouTube

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now