everything EOS Haftalık Raporu (27 Haziran)

Her Şey EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • Pomelo 3. Sezon Başlangıcı
  • Recover+ Mavi Kağıdı
  • Trust EV M'de Co2Zero Lansmanı
  • ZEOS Teknik Raporu (white paper) Yayını
  • EOSIO Koalisyon Raporu
  • Mandel Yükseltme Toplantısı
  • EOS Topluluk Etkinlikleri

 

Pomelo 3. Sezon Başlangıcı

 

Pomelo'nun üçüncü sezonu bu hafta duyuruldu ve 'bu dünyanın dışında' Pomelo Sezon 3 NFT macerası devam ediyor!

Pomelo ekibi, 3. Sezon Şenliklerini başlatmak, bu sezonun programını paylaşmak ve topluluk yararına bağış sahiplerinin hibelerini tanıtmasına yardımcı olmak için yeni bir blog yazısı yayınladı. Pomelo Sezon 3, 19 Temmuz'da resmen başlayacak ve macera, Carbon NFT'lerin piyasaya sürülmesiyle yıldız tarzında başladı. Bu şekillendirilebilir Karbon NFT'ler 21 Haziran'da düştü ve 28 Haziran'da çıkacak olan Grant Collectibles paketleriyle gelecek bir karışımda ilginç faydalar kazanacaklar. Yeni blog gönderisinde bu NFT'ler hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve AtomicHub veya harvest.pomelo.io üzerinden Carbon & Grant Koleksiyon paketleri satın alabilirsiniz. Carbon NFT'lerden ve Hibe Koleksiyon paketlerinden birincil satışlar yoluyla toplanan tüm fonlar, EOS ekosistemi için kamu mallarının geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla Pomelo Sezon 3 için eşleşen fonlar olarak bağışlanacak. Geçen sezonun Pomelo NFT'leri hakkındaki muhteşem infografik, makale ve röportajdan sonra bekleyebileceğimiz gibi, Pomelo NFT deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyacak pek çok heyecan verici detay yakında açıklanacak!

Pomelo ile ikinci dereceden kitle fonlamasının çılgınca başarılı bir Sezon 1 ve Sezon 2'sinden sonra, EOS topluluğu, Sezon 3'te her zamankinden daha fazla yardımcı topluluk projelerini finanse etmeye ve yaratmaya hevesle hazırlanıyor!

Tüm kamu yararına içerik oluşturucuların ve fon sağlayıcıların önümüzdeki sezona hazırlanmalarına yardımcı olmak için Pomelo ekibi aşağıdaki programı paylaştı:

  • 19 Temmuz-8 Ağustos: topluluk projeleri için hibelerinizi oluşturun. Hibeler oluşturuldukça, Pomelo ekibi uygun olanları onaylar.
  • 27 Temmuz – 17 Ağustos: En sevdiğiniz hibelere EOS bağışlayın ve eşleştirme havuzunun dağıtımını etkileyin.
  • 17 Ağustos'tan sonra: Pomelo ekibi sonuçları analiz eder ve eşleştirme havuzunu KYC'yi geçen nitelikli hibelere dağıtır.

Geçen sezona göre daha da fazla, bu sezonda kamu malı hibe sahibi, çalışmalarını tanıtmak, görünürlük kazanmak ve ek finansman sağlamak için güçlü seçeneklere sahip olacak. Hibe başvuruları açıldıktan sonra, hibe sahipleri, EOS Discord'daki haftalık EOS Fireside Sohbetlerinde, GenerEOS'un ev sahipliği yaptığı Pomelo Pitch Deck Röportajlarında, yakında düzenlenecek bir Twitter Spaces etkinliğinde ve Tencent'te kamu malları projelerini tanıtmak için tanıtım oturumlarına kaydolabilecekler. EOS Nation Asia ekibinin ev sahipliğinde WeChat'te toplantılar. Blog gönderisinde bu fırsatların her biri hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve ayrıca bu haftaki EOS Fireside Chat'te Pomelo Sezon 3 hakkında birçok heyecan verici ayrıntıyı öğrenebilirsiniz. Ateş Kenarı Sohbeti sırasında, eğitici EOS sanat eserleri yaratmak için Pomelo sunumuna ek olarak 12.5 bin dolarlık doğrudan hibe katkısı alan muhteşem bir sanatçı olan Lars Kommienezuspadt'in Immutable Realms EOS Zines hakkında büyüleyici tartışmalarını da duyabilirsiniz. Yakın tarihli bir Pomelo Pitch Deck röportajında ​​Lars'ın çalışmaları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve 30 Mayıs Her Şey EOS Haftalık Raporunda doğrudan hibe katkılarımız hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yeni blog gönderisine ve yukarıda bağlantılı diğer kaynaklara ek olarak, Pomelo.io'da Pomelo, 2. Sezon Retrospektifi, 2. Sezon Analizi, 1. Sezon Analizi ve 20 Haziran ve 30 Mayıs tarihlerindeki son Haftalık Raporlarımız hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Pomelo Sezon 3 hakkında herhangi bir sorunuz varsa, EOS Discord veya Pomelo Telegram'daki Pomelo kanalından bize ulaşmaktan çekinmeyin.

 

 

Recover+ Blue Paper

 

EOS'ta bir sonraki DeFi çağını her zamankinden daha fazla güvenlik, emniyet ve güvenilirlikle desteklemek için Recover+ Blue Paper'ı yayınladık. Recover+ Blue Paper, EOS'un DPoS yönetişim sistemi etrafındaki korsanlık olayları için Recover+ Portal'ın ürün mantığına ve işlevselliğine yansıtılabilecek bir varlık kurtarma çerçevesinin nasıl oluşturulacağını inceler.

Recover+ çalışma grubu, açıklardan yararlanmaları önlemek ve bunlardan hızlı bir şekilde kurtulmak için acil durum akıllı sözleşmeleri, protokolleri ve en iyi uygulama kılavuzlarıyla resmi bir bilgisayar korsanlığı olayı yanıt süreci oluşturmak için bu yılın başlarında kuruldu. Recover+ girişimi, bireysel projeler, beyaz şapkalı bilgisayar korsanları ve EOS ağının kendisi için daha iyi bir gelecek inşa etmek için gereken temelleri atmak amacıyla başlatıldı.

Yeni piyasaya sürülen Blue Paper, büyük ölçüde kapsamlı kredi, stabilcoin ve takas işlevlerine sahip bir EOS DeFi platformu olan PIZZA finansının kurucusu Francis Sangkuan tarafından yazılmıştır. Giriş niteliğindeki blog yazısı, mükemmel bir genel bakış ve Recover+'a ayrıntılı bir giriş ile birlikte özet ve yedi bölümlük Mavi Kağıt'ın tamamına bir bağlantı sunar. Girişten sonra, Blue Paper, DPoS'a genel bir bakış, EOS üzerindeki geçmiş yönetişim girişimleri, diğer blok zincirlerdeki hack olayları, çeşitli tartışmalar, Recover+ Portalı, yaklaşan teslimatlar ve gelecekteki özellikler ve modüller sunar. Recover+, büyük EOS blok üreticileri ve proje geliştiricileri arasındaki iletişimi geliştirerek, EOS ile etkileşimde bulunan tüm işletmeler ve bireyler için daha güvenli ve daha güvenilir bir ortam yaratacaktır.

Tamamen EOS'a özgü faydalı bir gelişmede, Recover+ girişimi, yakın zamanda Yield+ Blue Paper'ı da yayınlayan Yield+ girişimi ile tamamlanıyor. Yield+, dApp geliştiricileri için fırsatları artırmak, EOS DeFi ekosistemini geliştirmek ve herkesin EOS ile zenginleşmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir topluluk girişimidir. Kapsamlı bir şekilde araştırılmış Blue Paper'a ek olarak, 30 Mayıs veya 20 Haziran Haftalık Raporlarımızda ve Everything EOS podcast'inin son “Let's Talk Yield+” bölümünde Verim+ hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Verim+ Likidite Ödül Programına katılan tüm uygulamalar, EOS'lu herkes için daha güvenli ve yüksek verimli DeFi oluşturmaya yardımcı olmak için Recover+ çerçevesine de katılmalıdır. Bu son kısa klipte ve bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında bir tartışmada Recover+ ve Yield+ arasındaki heyecan verici sinerji hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Recover+ Blue Paper'ın piyasaya sürülmesi, EOS deneyimini geliştirmek ve Web3'ü inovasyonun ön saflarına taşımak için daha geniş stratejimizin bir parçası olarak çok önemli bir gelişmedir. Araştırma toplamak, EOS ağında iyileştirmeler önermek ve son derece öğretici akademik araştırma makaleleri sunmak için altı düşünce kuruluşuna veya çalışma grubuna sponsor olarak bu yıl 1 milyon doların üzerinde yatırım yaptık. Recover+ Blue Paper'a ek olarak, Wallet+, Audit+, Core+, API+ ve Yield+ Blue Papers'da da çok sayıda yararlı bilgi bulabilirsiniz. Tüm bu Mavi Belgelerin tamamını kapsamlı blogumuzda ve ayrıca Everything EOS Haftalık Raporlarımızda, Youtube kanalımızda ve Twitter akışımızda sayısız heyecan verici yardımcı kaynakta bulabilirsiniz.

Yeni blog gönderisine ve Mavi Belgenin tamamına ek olarak, 9 Mayıs Haftalık Raporumuzda Recover+ Portalı ve girişimi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca EOS Community Discord'un Recover+ kanalında daha fazla bilgi edinebilir ve Blue Paper yazarlarına doğrudan sorular sorabilirsiniz.

 

 

Co2Zero Trust EVM Lansmanı

 

EOS EVM ekosistemi için heyecan verici gelişmeler arasında yer alan Co2Zero, dünyanın en performanslı EVM'si olan Alibaba Cloud on Trust EVM tarafından desteklenen bir karbon ticareti merkezi olmayan borsası başlatmayı seçtiklerini duyurdu!

Co2Zero, karbon nötr bir küresel ekonomiye geçişi hızlandırmayı amaçlayan, karbon nötr NFT'ler ve karbon varlık ticareti için dünyanın ilk Web3.0 protokolüdür. Vizyonları, 2050 yılına kadar küresel karbon nötrlüğüne ulaşmak ve düşük karbonlu yaşam tarzlarının blok zinciri ve NFT'lerle güçlendirilmesi yoluyla çevreye büyük fayda sağlamaktır. Trust EVM'nin sektör lideri performansı, çevresel verimliliği ve karbon nötrlüğü Co2Zero ekibinin dikkatini çekti ve şimdi ekibimiz ve Trust EVM'nin benzersiz yetenekleriyle daha yeşil bir dünya yaratmayı dört gözle bekliyorlar. Trust EVM'nin benzersiz gücü ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Alibaba Cloud'un desteğiyle Co2Zero, çevre için muazzam faydalar ve herkes için daha sağlıklı bir toplum yaratmak için iyi bir konuma gelecek!

Vizyonları, proje geçmişi, Alibaba Cloud ile işbirlikleri, düşük karbon vaka çalışmaları, ürün yapısı, geliştirme planlaması, gelecek hedefleri, NFT'ler, SSS ve geliştirme için yol haritası hakkında daha fazla bilgi edinmek için Co2Zero web sitesini keşfedebilirsiniz. Co2Zero'nun blockchain teknolojisini nasıl kullandığı ve çevreye küresel ölçekte fayda sağlamak için Alibaba ile nasıl işbirliği yaptığı hakkında Bloomberg'de yakın zamanda yayınlanan bir makaleyi de okuyabilirsiniz. Co2Zero ve Trust EVM ile çalışmaları hakkında sorularınız varsa, Co2Zero Discord, Trust EVM Discord üzerinden ulaşabilir veya Twitter üzerinden Co2Zero'ya mesaj gönderebilirsiniz.

Co2Zero, küresel ölçekte teknoloji aracılığıyla bireysel düşük karbonlu eylemi yönlendirmek için bulut teknolojisini kullanıyor. Co2Zero, bilim ve teknoloji aracılığıyla bireysel düşük karbonlu eylemleri teşvik etmek için Alibaba Cloud teknolojisinden yararlandı. Blok zincirinin ademi merkeziyetçilik, kurcalamaya karşı korumalı ve izlenebilirlik gibi teknik özellikleri sayesinde Co2Zero, karbon ayak izinin tüm yaşam döngüsünün güvenilir kaydını ve karbon emisyonlarının tüm unsurlarının güvenilir dolaşımını destekler.

Ek olarakCo2SıfırTrust EVM ile ilgili heyecan verici son gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz çok sayıda yardımcı kaynak var. Henüz aşina değilseniz EVM'ye güvenin, bu devrim niteliğindeki teknolojinin neden bu kadar ezber bozan bir şey olduğunu Trust EVM'de öğrenebilirsiniz. Etkinlik blog gönderisini başlatbasın bültenive 25 Nisan Her şey EOS Haftalık Raporu. Ayrıca Trust EVM ekibinin en son gelişimi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.20 Haziranve6 HaziranHaftalık Raporlar,EVM bloguna güveninfilizlenenEVM Youtube'a güveninkanal. Bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında,Zack GallveStephane Bissonpaylaşılanheyecan verici bakış açılarıile son Trust EVM Twitter Spaces etkinliği hakkında Matias Romeove Esteban Saa B. 20 Haziran'daki etkinliğin tam kaydına ve özetimize ek olarakHaftalık rapor, artık harikaları da dinleyebilirsinizEsteban'ın açılış konuşması&Matias'ın açılış konuşmasıve okutam transkript Trust'ın en hızlı EVM'ye nasıl ulaşacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için etkinlikten yararlanın .

Trust EVM ekibi kısa süre önceYeni web sitesive anlaşmazlık tüm geliştiricilerin ve ilgili tarafların ekiple iletişim kurması ve Trust EVM hakkında daha fazla bilgi edinmesi için sunucu. Piyasaya sürüldükten sonra Trust EVM, en performanslı EVM piyasada ve şimdiden eksiksiz bir setle donatılmış olacak dünya standartlarında ürünlerİş vakalarıpazarlama, ve büyüme stratejileri. Trust EVM ekibi, yürütme yeteneği ve blockchain ekosisteminde devrim yaratmak için gereken deneyim ve bağlantılara sahip olmak. Trust EVM, EVM Product Suite ve EVM Launchpad'in Mainnet Lansmanı bu yılın 3. çeyreği için planlanan. Trust EVM ile sayısız uygulamaCo2SıfırveGüven DeğiştirmeEOS ile olumlu küresel değişim yaratmak için her zamankinden daha fazla güçlenecek!

 

ZEOS Teknik Raporu (White Paper) Yayını

ZEOS lider geliştiricisi Matthias Schönebeck, ZEOS teknik incelemesinin ilk yinelemesini yayınladı ve EOS ile özel bir DeFi ekosistemi için heyecan verici vizyonlar paylaştı!

Teknik incelemenin özetinin açıkladığı gibi, ZEOS, Zcash gizlilik teknolojisinden ve LiquidApps'in DAPP Ağ Hizmetlerinden yararlanarak EOS blok zincirindeki değiştirilebilir ve değiştirilebilir olmayan varlıklar için özel işlemlere olanak tanır. ZEOS ile herkes, varlıklarının izlenemediği şeffaf EOS hesapları ve özel ZEOS cüzdanları arasında herhangi bir EOS tabanlı belirteci taşıyabilecek. ZEOS, özel para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemek için EOS üzerindeki mevcut tüm akıllı sözleşmeler için basit bir arayüz sunacak ve bu, EOS üzerindeki tüm uygulamaların kullanıcılarının gizliliğini korumasını sağlarken aynı zamanda EOS blok zinciri teknolojisinin şeffaflığından ve işitilebilirliğinden faydalanmasını sağlayacaktır. ZEOS ayrıca proxy hesaplarının gizliliği daha da artırmasını sağlar ve ZEOS akıllı organizasyonu tarafından yönetilecek sentetik "zAssets" için sermaye açısından verimli bir DeFi protokolüne güç vermeye hazırlanıyor.

 

Tamamen ayrıntılı ZEOS Beyaz kağıt ZEOS'un benzeri görülmemiş bir duruma nasıl olanak sağlayacağını göstermek için 51 sayfalık tam olarak yazılmış planlar ve yardımcı grafikler sağlar. Gizlilik özellikleri ve EOS ile gizliliğinize saygı duyan bütün bir ekosistemi güçlendirir. Teknik inceleme ilk olarak ZEOS'un Zcash gizliliğini ve EOS tabanlı DAPP Ağ Hizmetleri, içermek ve RAM,vCPU, ve LiquidOracles incelemeleriyle devam ediyor. ZEOS Protokolü hakkında çok sayıda teknik ayrıntı sağlıyor.EOS hesabı olmayan özel işlemler, zAssets, ZEOS belirteci ve ZEOS akıllı organizasyonu. Bu son derece rafine edilmiş sürümün piyasaya sürülmesi Beyaz kağıt geliştiricileri güçlendiren ve EOS ana ağında tamamen özel bir DeFi ekosistemini besleyen araçlar oluşturmak için ZEOS'un uzun vadeli hedeflerine ulaşma yolunda son derece yararlı bir adımdır.

ZEOS ile yapılan işlemler, özel işlemler için en son teknoloji olan sıfır bilgi kanıtlarına dayanmaktadır. Sıfır Bilgi Kanıtları (veya ZK Kanıtları) ayrıca Katman 2 Toplamayı etkinleştirebilirölçeklendirme çözümlerigüvenlikten ödün vermeden EOS üzerindeki işlemler için kapasiteyi artırmak. Ek olarak, ZEOS'un öncülük ettiği teknik yenilikler de son zamanlardaki yeni kriptografik ilkellerle çok iyi bir sinerji oluşturabilir.Mandel Yayını20 Haziran'da hakkında daha fazla bilgi edinebileceğinizHaftalık rapor.

ZEOS fon artırdıGreyfurtEOS geliştiricilerinin sıfır bilgi kanıtlarını birçok EOS uygulamasıyla entegre etmesini kolaylaştırmak için açık kaynaklı kitaplıklar ve öğreticiler oluşturarak. OlarakYves La RoseveMatthias Schönebeckyürekten paylaştıyazışmaTwitter'da, EOS artık çok sayıda olağanüstüfinansman kaynaklarıMatthias gibi yetenekli geliştiricilerin herkes için son derece yararlı araçlar oluşturmasına yardımcı olur.

Teknik incelemeye ek olarak, ZEOS lider geliştiricisi Matthias Schönebeck ile EOS Destek temsilcisi ve Alman EOS Bees topluluk lideri Sebastian Beyer tarafından düzenlenen son röportajda ZEOS hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca EOS Acı Sos #144'te ve ZEOS Javascript Cüzdanının ilk lansmanını kapsayan 28 Mart Haftalık Raporumuzda ZEOS hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ek olarak, Mühendislik Direktörümüz Areg Hayrapetian ile yakın zamanda yapılan büyüleyici bir sohbet gibi, EOS'ta adaçayı geliştiricilerle sürükleyici tartışmalara katılmak için ZEOS Telegram Sohbetine veya Discord'a da katılabilirsiniz. Son olarak, Matthias ve diğer birçok fraktal yönetişim meraklısına haftalık ƒractally toplantılarında katılabilir ve ZEOS.one'da ZEOS hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

EOSIO Koalisyon Raporu

 

EOSIO'nun geliştirilmesindeki heyecan verici ilerlemelerini özetlemek için EOSIO Koalisyonu derin bir tartışma için bir araya geldi ve EOSIO Koalisyon Raporu nun dördüncüsünü yayınladık. Birkaç ay önce EOSIO Koalisyonu'nu kurduktan sonra, ilk dört kurucu blok zincirinin liderleri Yıllık 8 milyon dolarlık bütçe sözü verdi ve finanse edilen bir multisig hazine hesabı 2 milyon USDT ile EOS'a bulunmakta. Koalisyonun daha önceki ilerlemeleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: ilkikinci, veüçüncü EOSIO Koalisyon Raporları.

İçinde en yeni rapor hakkında güncellemeler sağlıyoruz EOSIO'nun yeniden markalaşmasıteklif talepleri (RFP'ler) veÖlçeklenebilirlik+ Mavi Kağıt. Marka değişikliği ile ilgili olarak, yeni bir isim seçildi, IP çoğunlukla güvence altına alındı ​​ve devam eden ek bir marka ve logo süreci var. Koalisyon üyeleri, yeni bir başlık altında bir araya gelmek için son derece motive oldular ve hedef, tam bir marka açıklaması için artık Temmuz ortasından sonlarına kadar. Birharika ilk taslakÖlçeklenebilirlik+ Mavi Belgesi şu anda gözden geçirilmektedir ve EOSIO protokolünün mevcut durumunun kapsamlı bir analizini kapsarken, Daha Hızlı Kesinlik, Güvenilir Çapraz Zincir IBC ve RAM Sınırlama Düzeltmeleri için teklifler geliştirir.

 

EOSIO+ Koalisyon toplantıları da topluluğu birçok heyecan verici girişim hakkında bilgilendirmek için bu hafta yeniden faaliyete geçti. En son EOSIO Koalisyonu toplantısında, EOSIO teknik liderleri marka güncellemelerini, pazar araştırmasını, Ölçeklenebilirlik Mavi Belgesini, Daha Hızlı Kesinlik ve Cüzdan SDK RFP'lerini, RFP SDK öncelikli soruları, Dfuse Firehose desteğini ve çok daha fazlasını tartıştı. Bu videoya ve birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü EOSIO Koalisyon Raporlarına ek olarak, daha fazlasını öğrenmek için EOSIO Coalition Youtube oynatma listesindeki tüm EOSIO Coalition toplantılarını izleyebilir ve her toplantı için tüm tartışmaların ayrıntılı notlarına göz atabilirsiniz!

"Bu koalisyon, EOSIO protokolünün geleceği yönünde anıtsal bir değişimi temsil ediyor ve teknolojisini kullanan tüm işletmeler için büyük bir kilometre taşı. Ortak kod tabanımızın ve ilgili açık kaynak yeniliklerimizin büyümesini ve sürdürülebilirliğini güvence altına almak için birlikte çalışan birden fazla EOSIO blok zincirinin ağ etkisi, gelecek yıllarda temettü ödeyecek bir kuvvet çarpanıdır.

— Yves La Rose, EOS Network Foundation İcra Direktörü

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

Yirmi EOS topluluğu lideri yirminci yılda bir araya geldiMandel Yükseltme Toplantısıyaklaşan EOS ile ilgili en son güncellemeleri paylaşmak için Mandel Konsensüs Yükseltmesi. 20 Haziran'da öne çıktığımız gibiHaftalık rapor, EOS daha önce Block One tarafından son birkaç yıldır geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

 

 

Bu haftaki toplantıda, katılımcılar tartıştıMandel yazılım geliştirme,Jungle 4'te test,etkinleştirme özellikleri,test geçmişi çözümleri,RC2,Kylin'de özel bir MSIG imzalamak, ve daha fazlası. Her zaman olduğu gibi, tartışmaya ilişkin daha ayrıntılı bir genel bakışa göz atabilirsiniz, burada her konu için zaman damgaları vardır. videoYoutube'da açıklama. Ayrıca bu toplantının özet notlarını LINK okuyabilir ve tüm Mandel Yükseltme Toplantıları için özetleri ve kayıtları şu adreste bulabilirsiniz: Mandel Github deposu.

 

EOS Topluluk Etkinlikleri

 

Her zaman olduğu gibi, bu haftaki etkinlik için birçok harika topluluk üyesiyle bir araya geldik. Ateş başı muhabbeti ve EOS hakkında büyüleyici, eğlenceli ve anlayışlı bir sohbet paylaştı!

Bu hafta tartıştıkPomelo 3. Sezon,EOS Zine'ları,+ Mavi Kağıt Kurtar,Verim + saldırılar, Getiri+ likidite gereksinimleri,Defibox ödülleri,sözleşme izinleri,EVM Twitter Alanlarına Güvenin,Eden Seçimleri,ZEOS teknik incelemesiOCI, meta veri deposu için EOS geliştiricilerini işe alıyor,EOS düşünce kuruluşları,yayla, ve daha fazlası! Tabii ki, bu haftaki tartışmanın tamamını dinleyebilirsiniz. Ateş başı muhabbeti, konuların ayrıntılı bir özetini görmek için video açıklamasına göz atın, şömine başı sohbet oynatma listesive Fireside Chats'ten kısa klipleri izleyin. Kısa Klipler Oynatma Listesi.

Fireside Chats'e ev sahipliği yapıyoruz. EOS Topluluk Anlaşmazlığı her Çarşamba saat 19:00 UTC'de. Herkes, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, EOS'taki en iyi inşaatçılar ve liderlerden bazılarına doğrudan katılmaya ve soru sormaya davetlidir. Yves La RoseZack Gall, ve Brandon Lovejoy. Seni orada görmeyi dört gözle bekliyorum!

Buna ek olarak Ateş başı muhabbeti, EOS topluluğu üyeleri ayrıca her hafta herkesin katılabileceği diğer birçok mükemmel etkinlik için bir araya geliyor. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, şimdi EOS topluluğunu bir araya getiren ve topluluk üyelerinin birbirleriyle her zamankinden daha fazla etkileşim kurmasını sağlayan birkaç yeni etkinlik başladı.heliosyakın zamanda dizinin ilk iki bölümüne ev sahipliği yaptı.Fütürist Twitter Alanları, kripto para birimi teknolojisinin tahmini yörüngesini ve gelecekteki toplumumuz üzerindeki etkisini tartışmak için kripto para endüstrisi düşünce liderlerinden ve etkileyicilerinden içgörüler getirmeyi amaçlayan . Yapabilirsinizdinlemeközel konuklarla ilk bölümlerdeki büyüleyici sohbeteBrock Pierce&Patrick Lowry, adresindeki yeni seri hakkında daha fazla bilgi edinin.tanıtım blog yazısı, ve daha harika tartışmalar için iki haftada bir Fütürist Dizisine katılın. Fütürist Serisine ek olarak, Helios ekibi ayrıcaKahvaltı ve Blok ZinciriBirçok harika EOS topluluğu lideriyle yapılan tartışmalar, her Cuma 17:00 UTC'de Twitter Spaces'ta canlı yayınlanıyor.

Ek olarakEOS Ocak Başı SohbetleriveHelios Twitter Alanları, ayrıca her hafta EOS topluluğu üyeleriyle de buluşabilirsiniz.EOS Desteği Eşantiyon Gösterileri,Eden Belediye Salonları, veEden ƒractaltoplantılar. Biz de kapsadığımız gibi30 Mayıs Haftalık Rapor, EOS Destek Eşantiyon Gösterileri,EOS Desteğiİletişim BaşkanıCharles Piskoposuetkileşimini birleştiren yenilikçi yeni bir formata sahiptir.Twitter Alanlarıgörsel olarak çekicicanlı video deneyimi. Charles'ın geçen haftalarda açıkladığı gibibölüm, bu Eşantiyon Şovları, yeni gelenlerin dost canlısı üyeleriyle EOS hakkında bilgi edinmeleri için hoş bir yer sağlayarak EOS Ateş Kenarı Sohbetlerini tamamlıyor.EOS Desteği.

Son olarak, herkes katılabilirEden Town Halls veEden ƒractalöğrenmek, tartışmak ve canlılığa katkıda bulunmak için toplantılarcennetekosistem. içinde paylaştığımız gibi16 Mayıs Haftalık Rapor, Eden Town Halls, Eden hakkında heyecan verici haberler öğrenmek ve EOS üzerinde Eden ile gerçek demokrasinin geleceği hakkında açık tartışmalara katılmak için mükemmel bir forum sağlar. Eden Town Halls sponsorluğundaBywire Haberlerive Eden üyeleri tarafından barındırılanfelix ruiz&Dan Singjoy. Eden Town Halls'a her Pazar saat 16:00 UTC'deEden Anlaşmazlığıve Discord'daki Eden Town Hall kanalındaki geçmiş tartışmaları dinleyin. Hispanik konuşan topluluk üyeleri de haftalık olarak katılabilircennet kıvılcımıhaftalık etkinliklerorganizeilekesinlikle LanzveJose Basanta. Eden Town Halls ve Eden Spark etkinliklerine ek olarak, herkes bu etkinliklere katılabilir.Eden ƒractalEOS'ta Eden'e yardım ederek EOS, Eden Respect ve NFT'ler kazanmak için her Çarşamba 13:00 UTC'de etkinlikler yapın. İlk Eden ƒractal toplantısının bir özetini paylaştık.13 Haziran Haftalık Raporbu heyecan verici yeni etkinlik hakkında çok daha fazlasını öğrenebileceğiniz yer!

Bu haftanın Everything EOS Haftalık Raporunu okuduğunuz için teşekkür ederiz. Size harika bir hafta diliyoruz ve gelecek haftanın raporunda daha heyecan verici EOS haberlerini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Haftalık EOS Topluluk Etkinliklerimizde görüşmek dileğiyle!

EOS Ağı

EOS Ağı, neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve genişletilebilir bir WebAssembly motoru olan EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

bu EOS Ağ Vakfı (ENF), EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için mali ve mali olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

 

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now