everything EOS Haftalık Raporu (30 Mayıs)

Her Şey EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • Token2049 Sponsorluğu
  • Yield+ Blue Paper (Verim Eylem Planı)
  • Öznel Faturalandırmaya Giriş
  • Pomelo 2. Sezon Fon Dağıtımı
  • EOS Desteği Twitter Space
  • EOSIO Swiss Workshop #14
  • EOS Başlangıç ​​Kılavuzu
  • Üçüncü EOSIO Koalisyon Raporu
  • İlk RFP'ler
  • Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı
  • EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

Token2049

 

Bu Eylül, Formula 1 Singapur Grand Prix ile birlikte Asya Kripto Haftası'nı başlatmak için Token2049 isim Sponsorluğu ilan ettik!

Token2049, liderlerin görüşlerini paylaşmak ve blok zincirinin geleceğini tartışmak için bir araya geldiği, dünyanın en büyük blok zinciri endüstrisi etkinliklerinden biridir. Bu, eski geliştiriciler tarafından token satışının sona ermesinden bu yana EOS'un yıllardır sponsor olduğu ilk büyük kripto etkinliği ve EOS topluluğunun inanılmaz çalışmalarını ve hikayesini sergilemek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Etkinlik, kuruluşundan bu yana bir yıl dönümü civarında gerçekleşecek.ENF'nin oluşumuve toplumla iletişimde yeni bir çağın başlangıcını temsil edecek. 

Ekibimizin muhteşem bir liderliği olarakToken2049'un İsim Sponsoru, EOS'a karşı olumlu küresel değişim yaratması ve EOS'daki muazzam ilerlemeyi ve potansiyeli anlamasına yardımcı olması için ilgi odağı olacağız. EOS ile benzeri görülmemiş bir büyüme ve yeniliği teşvik etmek için binlerce öncü endüstri lideri, şirket ve gazeteci ile ilişkiler kuracağız. ENF kurucu ortağıZack Gall,  sponsorluğumuzla ilgili birçok heyecan verici ayrıntı paylaştı. Sergi salonunun girişine yakın birinci sınıf bir konumda bulunan 190 metrekarelik standımız, Token2049 sosyal medya ve e-posta pazarlamasında EOS tanıtımı ve ana sahnede öne çıkan EOS logoları dahil olmak üzere bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında etkinlikte yer alacak. Tüm videolarda ve canlı yayınlarda görülecek. Ayrıca, EOS logoları Token2049 web sitesinde, tüm basılı materyallerde ve mekan genelindeki tabelalarda da yer alacak. Konferans boyunca açılış konuşmacıları ile konuşmalar ve özel etkinliklere ek olarak, kapanış etkinliğinin içecek ve eğlence sponsoru olacağız ve konukları resmi olmayan toplantılara ve iş görüşmelerine için davet etmek için özel bir alana ev sahipliği yapacağız. Bu etkinlikler, birçok ülkeyle ilişkiler kurmak için mükemmel fırsatlar sağlayacaktır. En yetenekli geliştiricilere sahip olan EOS için farkındalığı ve topluluk katılımını artırmak için ve dünyadaki yatırımcıların ilgisini çekmek için mükemmel bir fırsat olacaktır. 

Token2049'a ek olarak, topluluk erişim stratejimizin bir parçası olarak çok daha fazla birinci sınıf etkinlikte varlığımızı ve sponsorluklarımızı yakında duyuracağız. Yıllar sonra sessizce sıkı sıkıya bağlı topluluğumuz içinde, EOS nihayet dünyanın en büyük ve en prestijli blok zinciri endüstrisi etkinliklerinde olağanüstü bir temsile sahip oldu.

Dünya, kısa süre içinde, zarif bir şekilde tasarlanmış finansman mekanizmalarının ve topluluk girişimlerinin benzersiz bolluğunun farkına varacak.Topluluk projeleri EOS ekosisteminde, örneğin Eden ,Pomelo,ƒractally,ENF Hibe Çerçevesi,ENF Girişimleri,helios,EOSTARTER, veRFP'ler. Bu konferanslardaki ve daha geniş blok zinciri alanındaki herkes, EOS topluluğunun nasıl çalıştığını öğrenecek. Son zamanlarda açıklandığı gibi Wires ve Forbes 'te açıklandığı gibi EOS, Web3'ün özünü içerir. Geliştirme ekipleri yapabilecekmevcut çalışmalarını kolayca aktarınve inşa etmeye başladı. Q3'de hazır olacak olan EOS EVM,Grand Prix'de dünyanın en hızlı arabalarının yanında dünyanın en performanslı EVM'si olacak. Token2049 ve gelecekteki birçok heyecan verici konferansla, blok zinciri endüstri liderlerinin merakını uyandırmak ve dünyadaki herkesin EOS'un sınırsız fırsatlarından faydalanmasına yardımcı olmak için mükemmel bir konumdayız!

 

Yield+ Blue Paper

Verim+ Çalışma Grubu, merakla beklenenVerim+ Mavi Kağıt EOS DeFi ekosisteminin geliştirilmesine yardımcı olmak, EOS DeFi'de kilitli toplam değer miktarını artırmak ve herkesin EOS ile getiri elde etme fırsatlarını artırmak için yayınladı.

Yield+, dApp geliştiricilerinin ödüllendirilme fırsatlarını ve kullanıcıların EOS'ta zenginliklerini artırma fırsatlarını artırmak için tasarlanmış bir topluluk girişimidir. Yield+ çalışma grubu, on-chain ile likiditeyi çekmek için zarif bir ekonomik teşvik sistemi tasarladı ve önerdi.Likidite Ödül ProgramıTVL'ye (Toplam Hacim Kilitli) dayalı olarak EOS'ta artan ekonomik faaliyeti doğrudan ölçer ve ödüllendirir.

bugüzel tasarlanmış ve kapsamlı bir şekilde araştırılmış Blue Paperdahil olmak üzere DeFi'deki EOS Nation, OriginDefiBoxgreymassPizza DeFiEOS Asya, ve Joe Louis gibi en yetenekli geliştiricilerin çoğundan 69 sayfalık kapsamlı bilgi içerir. İçindekiler, ekiplere tanıtımlar, DeFi hakkında genel açıklamalar,karşılaştırılabilir likidite teşvik programları, veri modelleme ve risk analizi, hazine yönetişimi ve finansmanı, kahinler ve çıktılar. Yakında çıkacak olan Mavi Kitap'a ek olarak, Getiri+'nın çıktıları arasında inşaatçılar ve yatırımcılar için birçok yararlı ayrıntı içeren şık bir Getiri+ portalı, zincir üzerinde teşvik programı sözleşmeleri, her bir dApp'nin "gerçek" TVL'sini izlemek için oracle'lar ve & sonuçları EOS topluluğuna raporlanmış verilwer.

https://eosn.foundation/wp-content/uploads/2022/05/image.png

BuVerim+ Mavi Kağıt Daha fazla DeFi etkinliği getirmek ve EOS'a fırsatlar sağlamak için blok zinciri endüstrisinin her yerinden en iyi bilgilerle dikkatlice inşa edilmiştir. Buna ek olarakmavi kağıt, ayrıca aşağıdaki harika kısa videolardan Verim+ hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: Denis Carriere, EOS Nation'ın CTO'su,Her şey EOS klipleri oynatma listesive geçen haftaVerim+ önizlemesi gibi... 

Teşvik mekanizmasının başlatılmasının ardından geliştiriciler, Getiri+ programına katılmak için başvuruda bulunabilecek ve onaylanmış projeler, TVL'nin katmanlarına göre günlük EOS ödüllerini talep etmeye hak kazanacak. Getiri+ girişimi, zaman geçtikçe daha geniş bir varlık yelpazesi için daha fazla ödül ve destek sunarak aşamalar halinde kullanıma sunulacak. Getiri+ Portalı ve Akıllı Sözleşmeler geliştirme,zaten finanse edildi ve devam ediyorYield+'ın piyasaya sürülmeden önce hazır olmasını sağlamak içinTurst EVM dünyanın en performanslı EVM'si olarak çalışmaya başlayacak.

 

Öznel Faturalandırmaya Giriş

Öznel Faturalandırmaya ve Kayıp İşlemlere Giriş 1'i yayınladık. Mandel grubu EOS'u daha da performanslı hale getirmek için sorunları çözmeye yardımcı olacak yeni bir dizinin ilk teknik makalesi ve içindeki yararlı yeni özellikleri açıklıyor.

Bu iyi yazılmış makale, öznel faturalandırma özelliğini, bunun neden var olduğunu ve ENF sponsorluğundaki çalışma grupları tarafından araştırma sırasında tanımlanan öznel faturalandırmayla ilgili sorunları araştırıyor (Mavi Kağıtlar). Öznel faturalama, EOSIO'daki düğümlerin, faturalamayı ağın geri kalanıyla paylaşmadan, hesap kaynaklarını kendi düğümlerinde yerel olarak faturalandırmasına olanak tanıyan bir özelliktir. 2019'da piyasaya sürülmesinden bu yana, öznel faturalandırma, düğüm CPU kullanımını neredeyse %90 oranında azalttı, ancak bazen işlemlerin sürekli olarak başarısız olmasına veya işlemlerin kaybolmasına da neden oluyor. Bumakalebu sorunları önlemek için hızlı bir referans içerir ve ek çözümler ve tarafından sağlanan yeni özellikleri keşfedeceğiz.Mandel Konsensüs YükseltmesiAPI+ Çalışma Grubu Eğitim Serisi boyunca gelecek makalelerde yer alacak.

Makale, EOS performansını artırmaya yönelik çözümlere ek olarak, herkesin keşfetmesi için büyüleyici olabilecek ve dApp geliştiricileri ve altyapı sağlayıcıları için çok yararlı bilgiler sağlayan bir EOSIO işleminin yaşam döngüsüne ilişkin mükemmel bir genel bakış sunar. Makale tarafından yazılmıştırAndrew Ware, aynı zamanda bir şirketin kurucusu olan mükemmel bir teknik yazarplak şirketive EOS tabanlı müzik ansiklopedisi dAppkutup ayısıile yaptığı son röportajlarda hakkında daha fazla bilgi edinebileceğinizheliosveGenelEOS. Andrew yardım ettiMatta Darwin, ortak yazarıAPI+ Mavi Kağıt, veKevin Heifner, yakın zamanda aramıza katılan kıdemli bir EOSIO öncüsüMühendislik takımı. Önümüzdeki haftalarda, EOS'u herkes için daha performanslı, güvenilir ve eğlenceli hale getirmeye yardımcı olmak için uzmanlardan daha ayrıntılı ve etkili yazılmış makaleler paylaşacağız.

 

Pomelo 2. Sezon Fon Dağıtımı

Pomelo Sezon 2 tamamlandı veumumi eşyahibe yaratıcıları artık Pomelo eşleştirme fonlarını talep edebilir!

Pomelo ekibi yeni bir blog yazısı yayınladı. İkinci sezonunu özetlemek gerekirse Pomelo ve topluluk projeleri hibe sahipleriyle eşleşen fonlarını talep etmeleri için talimatlar sağladı. Pomelo Sezon 2 birbüyük başarı ortaya koydu. EOS'ta topluluk projelerine dağıtılan 1,2 milyon dolar, yaklaşık 2.000 benzersiz bağışçı ve EOS ekosistemi için proejeler oluşturan 140 onaylı hibe. Pomelo eşleştirme havuzuna katkıda bulunduğumuz 888.888,88 $'a ek olarak, Pomelo ayrıca beş bin EOS daha topladı.pomelo NFTsatışlar, katkı ücretlerinden üç binin üzerinde EOS ve EOS Topluluğu, EOS'taki kamu mallarına yaklaşık 150 bin dolar bağışladı.

Tüm bu finansman kaynaklarına ek olarak, ek olarak 125 bin dolar katkıda bulunduk.doğrudan hibe katkılarıEOS'ta faydalı kamu malları oluşturan düzinelerce ekibin inanılmaz çalışmasını tanımaya yardımcı olmak için. Bu doğrudan hibe katkılarının alıcılarına, ek sermayeyi, her teklifi analiz eden ve daha sonra bağımsız olarak desteklemeyi seçtikleri hibelere bağımsız olarak tahsis eden birden fazla ekip üyesi arasında eşit olarak dağıtarak karar verdik. Pomelo ekip üyeleriStephane Bisson&Daniel Keyesbir paylaştı2. Sezona genel bakışve ENF Çekirdek ekip üyeleriYves La Rose,Zack Gall, &Brandon LovejoyBu hafta boyunca doğrudan hibe katkılarını nasıl tahsis etmeye karar verdiğimizle ilgili birçok ayrıntı paylaştı.EOS Şömine Sohbeti.

Buna ek olaraken yeni blog yazısı ve Ateş başı muhabbeti... Ayrıca geçen haftaki kapsamlı Pomelo Sezon 2 hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz (Eşleşen Havuz Dağılım Analizi). Bu titizlikle ayrıntılı rapor şunları içerir:birçok ilginç grafikherkesin kategoriye, coğrafi konuma ve projeye göre fon dağılımının pasta çizelgeleri gibi eşleşen havuz fonlarının dağılımlarını anlamasına yardımcı olmak için. Raporda ayrıca şunlar da yer alıyor:en iyi projelerSezon 2'de en fazla finansmanı alanelektronik tablotüm katkılar için ham verilerle,grafiğe genel bakıştüm katkıda bulunanlar arasındaki bağışların ve birçokfon dağıtımı ile ilgili detaylarEOSIO ekosisteminin gelecekteki Pomelo sezonlarında mümkün olduğunca fazla fayda sağlamasına yardımcı olacak.

büyük başarısı ile birleştiğindePomelo Sezon 1EOS üzerinde 218 kamu malı projesinin geliştirilmesini desteklemek için yaklaşık 2 milyon dolar dağıtıldı. Belki de finansmandan daha da önemlisi, Pomelo'nun bu ilk iki sezonu, EOS topluluğuna ilişkiler, topluluk ve gelecekteki gelişim için itibar oluşturmak için son derece yararlı fırsatlar sağladı. Pomelo Sezon 2 muazzam bir ilerleme gösterdi ve önümüzdeki sezonlarda önümüzdeki aylarda büyümeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. EOS'ta ikinci dereceden finansmanın erken başarıları ve Pomelo'nun muazzam uzun vadeli potansiyeli ile, EOS Topluluğu şimdi her zamankinden daha fazla yetkilendirilmiştir. EOS'u büyütün ve tüm insanlığa fayda sağlayın!

 

EOS Support İlk Gösteri ve Twitter Space

EOS Support, heyecan verici gelişmeler hakkında eğitim içeriği sağlamak ve EOS hakkında büyüleyici tartışmaları kolaylaştırmak için ilk kez Twitter Alanları etkinliği&canlı video gösterisine ev sahipliği yaptı. 

İlk gösterileri, EOS Support'un Baş İletişim Sorumlusu, EOS Bees France'ın topluluk lideri ve 3D grafik ve animasyon stüdyosu Bishop Creations'ın kurucusu Charles Arroyo-Bishop tarafından zarif bir şekilde ağırlandı. Novacrypto ile yaptığı son röportajda Charles hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Gösteri ayrıca, EOS Support & EOS Bees'in başlatılmasına yardımcı olan ve EOS Support Learning Center'da düzinelerce faydalı makale yazan inanılmaz bir EOS topluluğu üyesi olan Dario Cesaro tarafından da ev sahipliği yaptı.

İlk çıkışları sırasında Charles, bu haftaki EOS Fireside Chat'in bir özetini verdi ve Trust EVM ve yakında çıkacak olan Mandel Consensus Upgrade dahil olmak üzere EOS ekosistemindeki çeşitli gelişmelere yer verdi. Özetin ardından Charles ve Dario, iki saatten fazla bir süre birçok EOS topluluğu lideriyle açık tartışmalara ev sahipliği yaptı ve Eden'de Eden ile fraktal yönetişimin geleceği de dahil olmak üzere çok çeşitli konuları ele aldı. Bu büyüleyici özetler ve tartışmalar, Twitter Spaces'ın etkileşimini görsel olarak çekici bir canlı video deneyimiyle birleştiren yenilikçi ve yeni bir formatta sunuldu.

EOS Desteği, herkesin EOS'un avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmak için kullanıcı desteği ve eğitim içeriği sağlamak için topluluk üyeleri tarafından başlatılan güvenilir bir kuruluştur. EOS Desteğine ihtiyaç duyan herhangi bir kullanıcı, EOSsupport.io'da arkadaş canlısı ve yardımsever bir destek temsilcisiyle kolayca canlı sohbet başlatabilir. Charles, Dario ve EOS Support'tan daha fazla yardımcı çalışma ve bunun gibi mükemmel şovlar görmek için sabırsızlanıyoruz!

 

EOSIO Swiss Workshop #14

NovaCrypto LTD'nin kurucusu ve Mindweb'in yaratıcısı Patrick Schmid, 14. EOSIO İsviçre Çalıştayı'nda üç EOS topluluğu lideriyle röportajlar yayınladı!

EOS Support'tan Charles Bishop ile röportaja ek olarak, Patrick ayrıca Dennis Carriere ile Yield+ girişimi hakkında bir röportaj ve Jesse Jaffe ile EOS Bees hakkında güncellemeler içeren bir röportaj yayınladı. Atölye ayrıca Bywire News'de yayınlandı ve her röportajın konuları ve zaman damgaları NovaCrypto tarafından oluşturulan EOSIO Swiss Workshop MindMap'te mevcut. 14. EOSIO Swiss Workshop'taki bu mükemmel röportajlara ek olarak, Patrick kısa süre önce EOS Marketplace ve EOS Microloan'ın kurucusu Maurice Venegas ile Özel Latam Workshop #8'i yayınladı. Son olarak, Novacrypto aynı zamanda EOS Bees ile birlikte düzenlenen 11. EOS Beyin Fırtınası Oturumu'nu da yayınladı.

Patrick ve NovaCrypto, herkesin EOS'un derin avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmak için büyük miktarda harika içerik paylaşıyor ve bir sonraki EOSIO İsviçre Çalıştayı'nı dört gözle bekliyoruz!

 

EOS Bees Başlangıç ​​Kılavuzu

EOS Arılar bilgilerini güncelledi.EOS Başlangıç ​​KılavuzuEOS'a yeni başlayanların harika ekosistemimizin temellerini anlamalarına yardımcı olmak için. Başlangıç ​​Kılavuzu, EOS hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşmak için çok yararlı olabilecek EOS hakkında kapsamlı, nesnel ve kısa bir giriş niteliğinde genel bakış sağlar.

buEOS Başlangıç ​​Kılavuzuyeni topluluk üyeleri tarafından sıkça sorulan çok çeşitli soruları yanıtlar:

  • EOS nedir?
  • Neden EOS?
  • EOS nasıl başladı?
  • EOS'un mimarı kimdir?
  • Akıllı sözleşme nedir?
  • Kaynaklar EOS'ta nasıl çalışır?
  • EOS'taki en popüler projeler hangileri?
  • EOS Ağ Vakfı nedir?
  • EOS yönetişimi nasıl çalışır?
  • Eden nedir?
  • Ve daha fazlası!

buEOS ArılarıEOS'un nasıl yardımcı olacağını dünyaya göstermek için 13 dilde yüzlerce üyeyle birlikte koordine eden tabandan ve topluluk odaklı bir pazarlama organizasyonudur. CEO ile yapılan son röportajlardan EOS Bees hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Jesse JaffeüzerindeNovakripto&Bywire Haberleri. Ayrıca filizlenmekte olan çok çeşitli harika videoları da izleyebilirsiniz.EOS Arılar Youtube Kanalı.

 

EOSIO Koalisyon Raporu

EOSIO'nun gelişimine öncülük eden EOSIO Koalisyonunun heyecan verici ilerlemesini özetlemek için üçüncü EOSIO Koalisyon Raporunu yayınladık. Birkaç ay önce EOSIO Koalisyonu'nu kurduktan sonra, ilk dört kurucu blok zincirinin liderleri, yıllık 8 milyon dolarlık bir bütçe sözü verdi ve 2 milyon USDT ile EOS'ta bir multisig hazine hesabını finanse etti. Birinci ve ikinci EOSIO Koalisyon Raporlarında, Koalisyonun erken dönemde kaydettiği ilerleme hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

En yeni raporda, EOSIO Coalition'ın en önemli 22 öncelikli öğesi, teklif talepleri (RFP'ler) ve EOSIO marka değişikliği hakkında güncellemeler sunuyoruz. İlk olarak, EOSIO çekirdek yazılımını herkes için daha performanslı ve yararlı hale getirmek için Koalisyonun belirlediği en öncelikli öğeleri paylaştık. Bu öncelikli öğelerin çoğu, EOSIO kod tabanını geliştirmek için seksenden fazla teklif oluşturan ENF tarafından finanse edilen dört Mavi Kitapta ayrıntılı olarak açıklanmıştır: Core+, Wallet+, API+ ve Audit+. Aşağıdaki öğelerden beşi, yakında çıkacak olan Scalability+ Blue Paper'da ayrıntılı olarak açıklanacaktır.

Koalisyon, en önemli öncelikleri belirledikten sonra, geliştiricilerin açık bir pazar ortamında EOSIO'yu iyileştirmek için proje sözleşmelerine teklif verebilecekleri ve mümkün olan en iyi iyileştirmeleri sunmak için rekabet edebilecekleri RFP'ler (teklif talepleri) oluşturacaktır. İlk iki RFP, işlem hızını artırmak için Daha Hızlı Kesinlik ve ağ kullanılabilirliğini iyileştirmek için Cüzdan SDK'ları için bu hafta resmi olarak yayınlandı. Bu ayrıntılı RFP'ler, birçok geliştirme ekibinin benzersiz yetkinlikleriyle katkıda bulunduğu ve çok daha fazla RFP'nin yakında yayınlanacağı gelişen, merkezi olmayan bir ekosistemin geliştirilmesine yardımcı olur. 0rigin ekibi, daha hızlı kesinlik RFP için teklif vereceklerini duyurdu ve Greymass'ın kurucu ortağı Aaron Cox, son EOS Fireside Chat'te Greymass ekibinin büyük olasılıkla Cüzdan SDK'larını geliştirmek için bir teklif sunacağını söyledi.

 

Son olarak, rapor şu konularda heyecan verici bir güncelleme sunuyor: EOSIO'nun yakında yeniden markalaşması. EOS, Telos ve Greymass'ın liderleri bir marka ajansıyla çalışıyor. EOSIO çekirdek protokolünü yeniden markalaştırın ENF'nin finansmanıyla ve yeni marka önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Bir tartışmada yaklaşan marka değişikliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Yves La Rose ve Stephane Bissongeçen hafta boyuncaEOS Şömine Sohbeti. Koalisyon şimdi seçenekleri değerlendiriyor ve EOSIO topluluğunu bir araya getirmek ve topluluk odaklı gelişim için yeni bir başlangıcı müjdelemek için en iyi markayı seçiyor!

Buna ek olarakilk,ikinci, veüçüncüEOSIO Koalisyon Raporları, ayrıca tüm EOSIO Koalisyon toplantılarını izleyebilir ve her toplantı için tüm tartışmaların ayrıntılı gösteri notlarına göz atabilirsiniz. EOSIO Koalisyonu Youtube oynatma listesi çok daha fazlasını öğrenmek için.

 

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

On sekiz EOS topluluğu lideri, yaklaşmakta olan EOS Mandel Konsensüs Yükseltmesi ile ilgili en son güncellemeleri paylaşmak için on altıncı Mande yükseltme toplantısı için bir araya geldi. EOS daha önce birkaç yıldır Block One tarafından geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

Bu haftaki toplantıda katılımcılar, artık test edilmeye hazır olan ve EOS geliştiricileri tarafından şiddetle tavsiye edilen yeni geliştirme ortamı D.U.N.E.'yi tartıştılar. D.U.N.E ve Platform Desteği hakkındaki konuşmalara ek olarak, katılımcılar ayrıca Mandel kod güncellemelerini, Jungle 4 güncellemelerini test etme ve çok daha fazlasını tartıştılar. Youtube'daki video açıklamasında her konu için zaman damgalarıyla birlikte tartışmanın daha ayrıntılı bir incelemesine göz atabilirsiniz. Ayrıca bu toplantının özet notlarını okuyabilir ve Mandel Github deposundaki tüm Mandel Yükseltme Toplantıları için özetleri ve kayıtları bulabilirsiniz.

 

EOS Hackathon Anketi

Helios Guardian Chris Barnes, daha fazla proje geliştirmeyi teşvik etmek ve geliştiricileri EOS ile daha da güçlendirmek için bir EOS Hackathon için bir anket ve ön kayıt formu paylaştı. İlgilenen tüm inşaatçılar, bir sonraki EOS Hackathon planlarına rehberlik etmeye yardımcı olması için anketi yanıtlamaya ve paylaşmaya teşvik edilir.

Hackathonlar, topluluğu bir araya getirmenin, faydalı bağlantılara ilham vermenin ve gelişen bir EOS ekosistemi için gelişmeleri teşvik etmenin faydalı bir yolu olabilir. Bu EOS Hackathon'u hakkında, Phoenix adlı bir EOS topluluğu üyesinin ayrıntılı önerisinden ve yakın tarihli bir EOS Fireside Chat sırasında yapılan bir tartışmadan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca 4 Nisan Her Şey EOS Haftalık Raporunda Hackathon hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek veya EOS Hackathon'larına yardım etmekle ilgileniyorsanız, EOS Community Discord'daki Hackathon Planning kanalına katılın ve herhangi bir soru veya yorumunuz için çekinmeden bize ulaşın.

 

EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

EOS Fireside sohbeti için birçok tutkulu EOS topluluğu üyesiyle bir araya geldik ve büyüleyici, eğlenceli ve anlayışlı bir sohbet paylaştık!

Bu hafta Pomelo Sezon 2, doğrudan hibe katkıları, EOS'a geçiş yapan Luna geliştiricileri, Token2049, EOSIO Koalisyon RFP'leri, öznel faturalandırma, ƒractally blockchain, Eden toplantıları ve EOS markasını tartıştık. Bu büyüleyici tartışmaları dinlemenin yanı sıra, bu haftanın ocak başı sohbeti sırasında konuların genel bir konuşmasını görmek için Charles Bishop'ın EOS Desteği ile canlı yayınını da izleyebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, bu haftaki Fireside Chat'teki tartışmanın tamamını dinleyebilir, konuların ayrıntılı bir özetini görmek için video açıklamasına göz atabilir, Fireside Chat Playlist'teki tüm önceki toplantıları dinleyebilir ve Fireside Chats'ten kısa klipleri Short Clips'te izleyebilirsiniz. Oynatma listesi.

EOS Community Discord'da her Çarşamba saat 19:00 UTC'de Fireside Sohbetleri düzenliyoruz. Herkes, Yves La Rose, Zack Gall ve Brandon Lovejoy da dahil olmak üzere EOS'taki en iyi inşaatçılar ve liderlerden bazılarına doğrudan katılıp soru sorabilir. Seni orada görmeyi dört gözle bekliyorum!

EOS Ağı

EOS Ağı, neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için düşük gecikme süreli, yüksek performanslı ve genişletilebilir bir WebAssembly motoru olan EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

bu EOS Ağ Vakfı (ENF), EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için mali ve mali olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

EOS Discord
ENF Telgram Duyuruları
Twitter
Youtube

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now