everything EOS Haftalık Raporu (9 Mayıs)

everything EOS Haftalık Raporu, EOS ekosistemindeki dünyanın dört bir yanından en son haberleri ve güncellemeleri yayınlar.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

Her Şey EOS Haftalık Raporu, İngilizce, Çince ve Korece EOS topluluklarının bir parçası olan topluluk üyelerinden hikayeler ve güncellemeler sağlar. Her Şey EOS Haftalık Raporu, dünyanın her yerinden EOS ile ilgili en son haberleri yakalamak için en iyi yerdir.

Bu hafta şunları içerir:

  • Singapur Para Otoritesi ile Chintai Lisansı
  • Avrupa Dijital Varlıklar Borsasında Dünyanın ilk Tokenize Edilmiş IPO'su
  • Recover+ Portal Önizlemesi
  • Eden Baş Delege Toplantısı + Townhall
  • En İyi Blockchain Oyunları EOS VM'de
  • EOS Mandel Lansman Grubu Toplantısı
  • Haftalık EOSIO+ Çalışma Grubu Güncellemeleri
  • EOS Topluluğu Şömine Sohbeti
  • Consensüsün Mimarları

Sermaye piyasalarını modernize etmeye yardımcı olan EOS tabanlı bir fin-tech şirketi olan Chintai , Sermaye Piyasası Hizmetleri lisansı için Singapur Para Otoritesi'nden prensipte onay aldığını duyurdu.

Chintai ekibi, 2018'in başlarındaki ana ağ lansmanından önce EOS ile inşa etmeye başlamış olan bir guruptur ve aynı zamanda saygın blok üreticisi EOS42'nin de kurucularıdır. Chintai ekibi, bu lisansı Singapur Para Otoritesi ile yıllardır güvence altına almak için çalışıyor ve bu, Chintai, EOS ve küçük girişimlerden dünyanın en büyük kurumlarına kadar tüm şirketler için muazzam değerin kilidini açabilecek büyük bir kilometre taşıdır. Sermaye Piyasası Hizmetleri lisansı, Chintai'nin hizmetlerini kendi piyasa operatörü olmak ve parçalanmış gayrimenkul, menkul kıymetler ve özel sermaye gibi dijital varlıkları simgelemek isteyen şirketlere uyumlu bir şekilde sunmasını sağlayabilir.

Chintai'nin hizmetleri arasında beyaz etiket düzenlemesi , beyaz etiket ikincil pazar çözümleri ve dijital varlık pazarı için otomatik uyumluluk yer alıyor . Chintai ile beyaz etiket verilmesi, şirketlerin EOS'un gücüyle verimlilik, likidite, güvenlik, basitlik, esneklik ve şekillendirilebilirlikte büyük artışlar elde etmek için çok çeşitli varlıklar için jetonları hızla yayınlamasına olanak tanır. Bu, geleneksel şirketler için yeni gelir akışlarının kilidini açar, pazarları daha verimli hale getirir ve şirketlerin seçtikleri marka deneyimiyle uyumlu bir şekilde kolayca jeton ihraç etmelerini sağlar. Beyaz etiket ikincil piyasa çözümleriotomatikleştirilmiş piyasa yapımı ile yüksek performanslı bir ticaret motoru ve anında likidite sağlanması. Chintai'nin tescilli AI yazılımı, yerel düzenlemelere göre uyumluluk kontrollerini otomatik olarak uygulamak için makine öğrenimi ve akıllı sözleşmeleri kullanır .

Chintai hakkında daha fazla bilgiyi web sitelerinde , Singapur Fintech Derneği ile yakın zamanda yapılan bir panel tartışmasında ve ENF çekirdek ekip üyesi Brendon Lovejoy'un ev sahipliğinde David Packham (Chintai'nin CEO'su) ve Phillip Hamnet (Chintai'nin CTO'su) ile yapılan röportajlarda bulabilirsiniz . Ayrıca , Chintai & EOS'un faydalarıyla dünya gezegeni ve tüm insanlık için daha sağlıklı bir ortam yaratılmasına yardımcı olmak için JustCarbon ve GreeniumX gibi Chintai hizmetlerinden halihazırda yararlanan müşteriler hakkında da bilgi edinebilirsiniz .

“Chintai'yi 2018'de kurduk ve küresel olarak farklı yetki alanlarını değerlendirdikten sonra Singapur, dijital varlıklarda lider olan yenilikçi bir merkez ve iş topluluğu olarak bizim için öne çıktı. MAS'tan ilkesel onay aldığımız için inanılmaz heyecanlıyız ve Singapur'da blok zinciri ve dijital varlık alanını geliştirmede araçsal bir rol oynamayı amaçlıyoruz."

David Packham, CEO ve İcra Direktörü

 

Avrupa Dijital Varlıklar Borsasında Dünyanın İlk Tokenize Edilmiş Ön IPO'su

Avrupa Dijital Varlıklar Borsası, Avrupa Dijital Varlıklar Borsasında dünya çapında ilk tokenize edilmiş halka arz öncesi duyurusunu yaptı !

Avrupa Dijital Varlıklar Borsası veya EDSX , varlık tabanlı belirteçlerin, güvenlik belirteçlerinin, kripto para birimlerinin, hizmet belirteçlerinin, hibrit belirteçlerin ve NFT'lerin ticaretini sağlamak için son birkaç yıldır EOS ile birlikte inşa ediyor. EDSX, yatırımcıların yatırım fırsatlarını keşfetmelerini ve sektör lideri güvenlik, likidite, birleştirilebilirlik, programlanabilirlik ve EOS verimliliği ile gerçek zamanlı varlıklar ve akıllı sözleşmeler tarafından desteklenen çok çeşitli dijital token tekliflerinin ticaretini yapmalarını sağlar.

Avrupa Dijital Varlıklar Borsası ile Tokenize Ön IPO'lar, yatırımcıların geleneksel borsalarda ilk halka arzlardan önce EOS'ta büyük halka açık şirketlere yatırım yapmalarını sağlayacak. İlk halka arz öncesi listede yer alan şirket, in vitro organları yeniden oluşturma teknolojisine sahip olan ve ilaç keşfi, hücre alanında pazar lideri olmayı hedefleyen 200 milyon Euro'luk bağımsız bir değerlendirmeye sahip bir Fransız biyoteknoloji şirketi olan HCS Pharma'dır . terapi ve ekili et. HCS Pharma EOS hesabı zaten birçok işlemle aktiftir ve EOS blok zincirinin derin faydalarıyla operasyonlarını ve finansal altyapısını modernize etmek için her türden devasa işletmenin potansiyelini gösterir.

Avrupa Dijital Varlıklar Borsası ve daha birçok menkul kıymetleştirilmiş token teklifi hakkında daha fazla bilgiyi web sitelerinde , kurucu Mauro Andriotto ile yapılan röportajlarda ve bu video klipte bulabilirsiniz .

Recover+ (Kurtarma+)

Recover+ ekibi, EOS üzerindeki açıklardan yararlanmayı önlemeye ve hızla kurtarmaya yardımcı olmak için EOS Network Foundation tarafından finanse edilen bir siber güvenlik portalı olan EOSRecover.com'un ilk sürümünü yayınladı .

Recover+ ekibi, istismarlardan hemen sonra destek için acil durum akıllı sözleşmeleri, protokolleri ve en iyi uygulama kılavuzlarıyla EOS için bir kriz yönetimi çerçevesi oluşturuyor. İyi tasarlanmış Recover+ web sitesi , çeşitli EOS dApp'leri ve geçmiş bilgisayar korsanlığı olayları hakkında bilgilerin yanı sıra, açıklardan yararlanma çözümleri ve acil durumlarda varlıkların kurtarılmasına yardımcı olmak için gerekli araç setleri sağlar. EOS kullanıcıları, proje denetimlerini, MSIG saklama düzenlemelerini, açık kaynak kodunu, proje web sitelerine bağlantıları ve projeler ve ilgili kasalar için EOS hesaplarını hızlı bir şekilde görmek için Recover +'ya katılan projeleri görebilir. Halihazırda Recover +'ya toplam 30 milyon doları aşan bir TVL ile katılan beş popüler EOS uygulaması var: Pizza Finance , DefiBox ,Organix , Cüzdanı Başlat ve OBSwap .

Bu haftaki EOS Fireside Chat sırasında Yves La Rose , katılımcı uygulamaların, EOS'ta daha güvenli ve yüksek verimli DeFi uygulamaları oluşturmaya yardımcı olabilecek ilginç bir sinerji olan Yield+ Initiative'den fayda sağlamak için Recover+'a katılması gerektiğini öne sürdü. . Recover+ ekibi ayrıca , katılımcı ekipleri istismar simülasyonları konusunda eğitmek için aylık yangın tatbikatları yürütecekleri yeni bir test ağı kuracak . EOSRecover.com yakında, bilgisayar korsanlarının DeFi güvenlik açıkları göndererek ve kullanıcıları kötü niyetli saldırılardan koruyarak ödeme alabilecekleri bir hata ödül programı yayınlayacak. Ayrıca çeşitli ekiplerden ( Eden gibi) üyelerden oluşan bir Recover+ komitesi olacaktır.) EOS uygulamalarını herkes için daha güvenli, güvenli, güvenilir ve kullanışlı hale getirmeye yardımcı olmak için teknik uzmanlık, topluluk uzmanlığı, blok üretim ve akıllı sözleşme becerileri ve diğer yetkinlikleri sağlamak.

Recover+ ekibinden ( Pizza Finans tarafından yönetilen ) çok daha fazla ayrıntı içeren açık renkli bir Mavi Kağıt yakında geliyor . ENF Q1 2022 Üç Aylık Raporunda Recover+ ile yaptığımız çalışmalar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz .

Eden Baş Delege Toplantıları

Eden Baş Delegeleri üçüncü ve dördüncü toplantıları için bir araya geldi ve EOS'a ve dünyaya Eden ile fayda sağlamak için birçok yararlı güncellemeyi paylaştı.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Eden Baş Delegeleri, Eden'in operasyonel kapasitesini genişletmek için mükemmel ilerleme kaydettiler. Edgar Fernandez , Eden Delege finansmanı için şeffaflığı ve hesap verebilirliği artırmaya yardımcı olmak için platformunun önemli bir bileşeni olan Eden Delegeleri Muhasebe Standardı için ayrıntılı bir gönderi oluşturdu . Chuck MacDonald , Eden yazılımının geliştirilmesini sürdürmek ve ilerletmek için teknik bir lider için bir gönderi yaptı . İlgilenen tüm geliştiricilerin başvurmaları teşvik edilir ve Edgar Fernandez bu rolü şirketi Edenia ile doldurmakla ilgilendiğini zaten ifade etti . Michael O'Sullivan , Twitter Space'te ilk Bywire Eden Belediye Binası'nı düzenlediTopluluğun büyümesine yardımcı olmak ve EOS'ta Eden ile gerçek demokrasinin muazzam faydaları hakkındaki sözleri yaymak.

 

Dördüncü Baş Delege toplantısında Gracie Lau, Eden topluluğunun gücü hakkında ilham verici düşüncelerini ve topluluk katılımını artırmak için Eden China ile yaptığı çalışmalarla ilgili güncellemeleri paylaştı. Brock Pierce , bir Eden Konferansı düzenlemek ve yeni edinilen Twitter Inc'i Eden fikir birliği mekanizmasıyla güçlendirmek hakkında konuştu .

Eden Baş Delegeleri ayrıca önceki Baş Delegeler tarafından önerilen tüzüğü onayladılar ve bir sonraki Eden seçiminin 9 Temmuz 2022'de olacağını onayladılar . Tüm Baş Delege toplantılarının ayrıntılı özetlerini Bywire News'de okuyabilir ve toplantıların tamamını her iki Odysee'de ve Youtube'da izleyebilirsiniz.

En İyi Blockchain Oyunları EOS VM'de

EOS Network Foundation kurucusu ve CEO'su Yves La Rose , dünyanın en iyi 5 blockchain oyunundan 4'ünün EOS VM'de nasıl olduğunu gösteren bir tweet paylaştı!

Upland , Splinterlands , Alien Worlds ve Farmers World gibi muhteşem oyunlar , yalnızca dünyanın en performanslı blockchain yazılımı olan EOSIO'da mümkün olan blockchain oyunlarını oynamayı seven benzeri görülmemiş sayıda oyuncuya sahiptir. Dört yıldır test edilen altyapı üzerinde yarım saniyelik blok süreleri ve saniyede on binden fazla işlem kapasitesi ile başka hiçbir blok zinciri, EOS'un son teknoloji blok zinciri oyun teknolojisini sunmaya yaklaşamaz.

Yves ayrıca GameFi (Oyun Finansmanı) ve DAG'lerin (Merkezi Olmayan Otonom Loncalar) toplulukların birlikte eğlenceli oyunlar oynarken önemli bir değer kazanmalarını sağlamak için bu yıl EOS'ta birbirlerini nasıl tamamlayacaklarını ima eden başka bir tweet paylaştı . Potansiyel, özellikle Dan Larimer'in ekibinin , yeni nesil DAO'ları ve EOS'un muazzam faydalarını tüm Ethereum geliştiricileri için kolayca ve sorunsuz bir şekilde sunacak olan yaklaşan Trust EVM'yi güçlendirmek için oluşturduğu araçlar göz önüne alındığında inanılmaz derecede heyecan verici. .

 

Haftalık Mandel Yükseltme Toplantısı

On altı EOS topluluğu lideri , yaklaşmakta olan EOS Mandel Konsensüs Yükseltmesi ile ilgili en son haberleri ve güncellemeleri paylaşmak için on üçüncü Mandel Yükseltme Toplantısı için bir araya geldi . EOS, daha önce birkaç yıldır Block One tarafından geliştirilen EOSIO yazılımıyla çalışıyordu, ancak şimdi EOS topluluğu Mandel çekirdek yazılımını bağımsız olarak geliştiriyor.

Bu haftaki toplantıda katılımcılar, Docker görüntü testi ve dokümantasyonu, EOS Desteği için nihai platform desteği anketi , 2.1 sürümünden itibaren desteklenecek özelliklere öncelik verilmesi , 3.1 sürümünden itibaren EOS Nation test işlem yaşam döngüsü özellikleri ve daha pek çok konuda ilerlemeyi tartıştılar. Youtube'daki video açıklamasında her konu için zaman damgalarıyla birlikte tartışmanın ayrıntılı bir genel bakışına kolayca göz atabilirsiniz . Bu toplantının özet notlarını okuyabilir ve Mandel Github deposunda tüm Mandel Yükseltme Toplantıları için özetleri ve kayıtları bulabilirsiniz .

Haftalık EOSIO+ Koalisyon Toplantısı

EOS, Wax, Telos ve UX Network'ün teknik liderleri, EOSIO'nun geleceğini tartışmak, planlamak ve inşa etmek için haftalık EOSIO+ Coalition toplantı grubu için bir araya geldi.

Koalisyon, bu haftaki toplantısına teklif için talep edilecek ilk yirmi maddeye öncelik vererek başladı. Bu maddelerin çoğu Mavi Kitaplarda detaylandırılmıştır ve talepler öncelikle mavi kağıtları yazan ilgili ekiplere gönderilecektir. Tartışılan en önemli önceliklerden biri, daha hızlı kesinlik ile işlem hızını artırmaktı ; bu da Scalability+ Working Group toplantısında ve Scalability+ Blue Paper hakkındaki konuşmalarda daha ayrıntılı olarak tartışıldı . Bir diğer önemli öncelik, EOSIO geliştiricilerinin tüm büyük platformlar ve programlama dilleri için uygulamaları SDK'larla sorunsuz bir şekilde çalıştırmasına büyük ölçüde yardımcı olacak Wallet Plus Blue Paper'daki SDK'lardır .

Daha fazla bilgi edinmek için videonun tamamını izleyebilir veya video açıklamasında tartışılan konulara genel bir bakış atabilirsiniz. EOSIO+ Coalition'daki olağanüstü ve benzeri görülmemiş ilerleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için geçen haftanın ilk EOSIO Koalisyon Raporunu da okuyabilirsiniz .

"Bu koalisyon, EOSIO protokolünün geleceği yönünde anıtsal bir değişimi temsil ediyor ve teknolojisini kullanan tüm işletmeler için büyük bir kilometre taşı. Ortak kod tabanımızın ve ilgili açık kaynak yeniliklerimizin büyümesini ve sürdürülebilirliğini güvence altına almak için birlikte çalışan birden fazla EOSIO blok zincirinin ağ etkisi, gelecek yıllarda temettü ödeyecek bir kuvvet çarpanıdır.

— Yves La Rose, EOS Network Foundation İcra Direktörü

EOS Topluluğu Şömine Sohbeti

EOS Fireside sohbeti için birçok harika topluluk üyesiyle bir araya geldik ve eğlenceli zamanlar ve faydalı bilgilerle dolu mükemmel bir tartışmayı paylaştık!

Bu hafta, Stéphane Bisson , Pomelo hakkında bazı kısa güncellemeler ve Pomelo ile uzun vadeli itibar inşa etme konusundaki önemli düşünceleri ile tartışmaları başlattı . Ayrıca Yield+ , Recover+ , Eden Expansion Group ve çok daha fazlasını tartıştık. Sohbetin sonuna doğru, Brandon Lovejoy , EOS'ta bilge geliştiricilerle röportaj yaptığı ve onların harika çalışmalarını herkes için vurgulamak için etkili bir şekilde yazdığı ENF, “Architects of Consensus” ile yeni geliştirici spot serisinin ilk çıkışını duyurdu.

Lovejoy'un Areg ile yaptığı röportaja ek olarak , bu haftaki Fireside Chat'teki tartışmanın tamamını dinleyebilir ve konulara daha ayrıntılı bir genel bakış için video açıklamasına göz atabilirsiniz. Getiri+ Likidite Teşvik Programı , Trust EVM'nin Neden IEO Olarak Kullanıma Başladığı ve Getiri+ Mavi Belgesinin Mevcut Durumu gibi çeşitli yardımcı konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için Ocakbaşı Sohbetlerinden kısa klipleri de izleyebilirsiniz .

Her çarşamba saat 19:00 UTC'de EOS Community Fireside Sohbetleri için buluşuyoruz. Herkes, Yves La Rose , Zack Gall ve Brandon Lovejoy da dahil olmak üzere EOS'taki en iyi inşaatçılar ve liderlerden bazılarına doğrudan katılıp soru sorabilir . Topluluğun büyümesine ve herkesin EOS'un muazzam faydalarını öğrenmesine yardımcı olacak bir sonraki EOS Fireside Chat'i Twitter Spaces'ta yapacağız!

EOS Ağı

EOS Ağı, EOS VM tarafından desteklenen 3. nesil bir blok zinciri platformudur; düşük gecikmeli, yüksek performanslı ve neredeyse hissiz işlemlerin kararlı bir şekilde yürütülmesi için genişletilebilir bir WebAssembly motorudur; optimum web3 kullanıcı ve geliştirici deneyimlerini sağlamak için amaca uygun olarak oluşturulmuştur. EOS, EOS Network Foundation (ENF) aracılığıyla araçlar ve altyapı için çok zincirli işbirliği ve kamu malları finansmanının arkasındaki itici güç olarak hizmet veren EOSIO protokolünün amiral gemisi blok zinciri ve finans merkezidir.

EOS Ağ Vakfı

EOS Network Foundation (ENF) , EOS Ağının büyümesini ve gelişmesini teşvik etmek için finansal ve finansal olmayan desteği koordine eden, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. ENF, EOS için koordineli bir gelecek planlamak için pozitif küresel değişim için bir güç olarak ademi merkeziyetçiliğin gücünden yararlanan EOS Ağının merkezidir.

EOS Discord
ENF Telegram Duyuruları
Twitter
YouTube

Makalenin Orijinali için Tıklaynız

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now