EOS AĞ VAKFI (ENF) sohbetleri: TrimBot Söyleşisi

Pomelo sahaları, Eden seçimi, ENF Q1 raporu ve yeni hibe çerçeveleri, en son Fireside Chat'te tartışmaya açıldı.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

LONDRA (Bywire News) - En son EOS söyleşisinde özetlenecek  çok şey vardı. Eos Ağ Vakfı (ENF) Q1 raporu, EOS ekosisteminde giderek artan bir faaliyet tablosu çizerken ,İkinci Eden seçimi, yepyeni bir dizi baş delege ile başarılı bir şekilde sonuçlandırıldı. Bu arada, Pomelo'nun ikinci sezonu, EOS Support  ve kısa süre önce ortaya çıkan anonim bir EOS'un çevrimiçi Twitter profilinden birkaç adımla devam ediyor.

TrimBot Pomelo sahası

Birkaç ay içinde, TrimBot Twitter'da ortaya çıktı ve EOS'a maksimum ivme kazandırdı. Etkileyici bir takipçi kitlesi kazandı ve sosyal medyada EOS hakkındaki bazı olumsuz düşüncelerle mücadelede büyük adımlar attı. EOS'un nasıl tanıtılacağına odaklanacak olan Pomelo sunumunu tanıtmak için çevrimiçiydi.

Onun bakış açısına göre ana faktör, onu bir nokta olmadan tanıtmak değildir. EOS, EVM gibi belirli şeylere odaklanarak, geliştiricileri EOS'a teşvik etmek için hedef odaklı daha uygun bir mesaj geliştirmektir.

Planları arasında, EVM ve EOS ile ilgili diğer büyük etkinliklerle koordineli bir şekilde yapılandırılabilen meme yarışmaları gibi şeylere dayalı çekilişler vardır.

 

Şimdiye kadar elde ettiği başarı, bazı çağrıları TrimBot YouTube kanalının açılmasına neden oldu. Bu, anonimliğinden vazgeçmek anlamına geleceği için yapmak istemediği bir şey. Halihazırda, ürettiği içeriğin değerinden başka bir kimliği yoktur. Bunu YouTube'da kopyalamak, yapmaya hevesli göründüğü bir şey değil.

EOS Desteği

İkinci adım, Charles Bishop'ı EOS Support'ta iletişim başkanı olarak öne çıkardı. Kar amacı gütmeyen bu şirket, işe alım, hesap oluşturma ve diğer sorunlar gibi konularda eğitim ve destek sağlayan EOS için konsiyerj hizmeti olarak kendisini kurmuştur. Sadece altı aydır faaliyetteler ama şimdiden büyük bir etki yarattılar. Pomelo'ya ilk kaydolduklarından beri, 14 destek temsilcisi, 17 ekip üyesi ve İngilizce, Çince, Almanca, Rusça ve İtalyanca dahil olmak üzere birçok dilde çok dilli desteği artırdılar. Şu anda %97,9 müşteri memnuniyetiyle övünüyorlar.

Web sitelerinde bulabileceğiniz 'nasıl yapılır' kılavuzlarının yanı sıra, binlerce dApp ve merkezi olmayan değişiklik hakkında da bilgi oluşturdular. Ayrıca, EOS'ta meydana gelen ve web sitelerinde görüntülenebilen dolandırıcılıkları takip ettiler ve bilgi topladılar.

EOS AĞ VAKFI (ENF) Haberleri

Bu arada, aşağıdakiler de dahil olmak üzere en son gelişmelerden bazılarını gözden geçirmek için zaman ayırdılar:

Eden seçimi: İkinci seçim, yeni nesil baş delegelerin yerlerini almasıyla gerçekleşti. Onlardan biri olan Chuck MacDonald'dan bazı planlarından ve yapmak istedikleri hakkında konuştu. Ona göre bunun önemli bir parçası, Eden'in kendi varlığı haline gelmesi ve kendi kaderinin kontrolünü ele alması ve EOS için artan değer misyonunu nasıl gerçekleştirebileceğini görmesidir.

Eden, özgün vizyonunda girişimcilik ilkesini, insanların birey olarak öne çıkmasını ve ekosistemde fark yaratmasını teşvik ediyor.

Bu seçimlerin açık bir kazananı, seçim sürecinin kendisi olmuştur. Seçim sürecinin daha sık uygulanabileceği bir dApp oluşturma fikri, yaygın bir çekiciliğe sahiptir ve gündemlerinin ilk sıralarında yer alabilir. Eden'in gücü, dağıtması gereken ham para birimi değil, yetenekli insanları bir araya getirme potansiyelidir.

Sorulardan biri, Eden'in tüm kodlamasını yapmak için Fraktal'e bağımlılığıdır. Fractally ekibinin her şeyi teslim etme ve Eden'ın kendi web sitelerini yönetmesine izin verme konusunda istekli olup olmadığını sorguluyor.

Soru, bir dereceye kadar, Fractally'nin bunu zamanında iletme niyeti olduğunu doğrulayan ilk baş delegelerden biri Branden Lovejoy tarafından yanıtlandı. Bunun nasıl yönetilebileceği ve Eden'in baş delegelerden bağımsız olarak yerinde kalacak olan kendi geliştirme ekibinden yararlanıp yararlanamayacağı sorusunu gündeme getiriyor. Eden kendi ayakları üzerinde duracaksa teknik altyapıya ihtiyacı olacaktır.

ENF Q1 Raporu: Yakın zamanda yayınlanan Q1 raporu hakkında da bir tartışma vardı. O zamanlar çok az kişi onu yakından okumuş olsa da, yayınlanan mavi kağıtlardan hibelerde taahhüt edilen büyük miktarda paraya ve Pazarlama + ve EOSIO+ çalışması gibi yeni projelere kadar başarıların ve projelerin listesi etkileyicidir. Gruplar arasında fikir birliği, EOS için giderek yükselen bir tablonun gelişmekte olduğu yönündeydi.

TrimBot ve diğerleri için gerçek oyun değiştirici Ethereum Sanal Makinesi olacak. Topluluk bunun ne kadar önemli olacağını hafife alıyor gibi görünüyor. Çok fazla ivme yaratacağına inandığı EOS'ta eksik olan iş geliştirmeyi getiriyor

Hibe Çerçeveleri

Bir başka heyecan verici gelişme de, kar amaçlı girişimlerin yanı sıra kamu mallarını da desteklemesi bakımından diğer girişimlerden ayrılan hibe çerçeveleri girişimidir. EOS AĞ VAKFI (ENF), karşılığında herhangi bir eşitlik talep etmeden bu girişimler için tohum finansmanını etkin bir şekilde tahsis edecektir. Pomelo veya diğer hibelere hak kazanamayan projeler için bu önemli bir an olabilir.

(Yazan Tom Cropper, editör Klaudia Fior)

 

Makalenin orjinali için tıklayınız.

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now