İtalya İlk EOS Hackathon'unu Gerçekleştiriyor

İtalya'nın ilk EOS hackathon'u, herhangi bir oyunu veya uygulamayı blok zincirine taşıyabilecek çığır açan bir projeye dikkat çekiyor.


Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now

LONDRA (Bywire News) - Evet, doğru okudunuz. 26 Mayıs'ta İtalya, EOS için ilk hackathonunu gerçekleştirdi. " Blockchain Garden ", Güney İtalya'da kripto, blockchain, NFT, metaverse ve daha fazlasına adanmış şimdiye kadarki en büyük etkinliktir. 

Hackathon, bilgisayar programcıları, grafik tasarımcıları, arayüz tasarımcıları ve proje yöneticileri de dahil olmak üzere katılanların yoğun bir şekilde yazılım projelerinin geliştirilmesi amacıyla diğer takımlar ile rekaber veya işbirliği içerisinde olduğu bir nevi çalıştaydır.

Öğleden sonra EOS blok zincirine odaklanan iki konuşma da dahil olmak üzere çeşitli konularda paneller içeren bir etkinliğe 200'den fazla kişi katıldı. Etkinlik, büyük bir EOS hackathon'u ile sona erdi.

Konuşmalar arasında Mastering EOS – a Practical Guide ve Hoken Tech CTO'su kitabının yazarı Alfredo de Candia'nın EOS hackathonunu gösteren bir sunum vardı . Ayrıca kendisi yakın zamanda 2021 En İyi Kripto Gazetecisi seçildi .

Sunumun ilk bölümü, tüm işlevlerini, özelliklerini ve potansiyel kullanımlarını açıklayan EOS blok zincirine ayrıldı. Ayrıca, dünyanın ilk karbon nötr blok zinciri olma durumu da dahil olmak üzere, onu rekabetten ayrı kılan bazı özelliklerin ana hatlarını verdi. 

Ardından Nice1 adlı bir projeyi içeren ilk EOS hackathon'u geldi. Eklentileri sayesinde , herhangi bir oyun veya uygulama, EOS kullanarak bir blockchain uygulaması haline gelebilir. Bu büyük bir atılım ve daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor. 

Alfredo ve Nice1 ekibi arasındaki işbirliği sayesinde, katılımcılara bu eklentinin nasıl çalıştığına dair bir ön izleme sunuldu. Önce geleneksel bir oyun gördüler, ardından NFT'lerin kullanımı sayesinde merkezi olmayan bir oyuna nasıl dönüştürülebileceğini gördüler. 

Son olarak, Mayıs ayı sonuna doğru Bari'de düzenlenen EOS Hackathon ve konuşmaların İtalyanca videolarıyla gün sona erdi. 

' EOS Blockchain'e Giriş ' konuşması ve EOS Hackathon'u da dahil olmak üzere etkinlikten öne çıkanları şimdi YouTube'da görebilirsiniz. 

Son olarak, Mayıs ayı sonuna doğru Bari'de düzenlenen EOS Hackathon ve müdahalelerin İtalyanca videolarıyla bitiriyoruz:

EOS blok zincirine giriş:

EOS Hackathon: 

(Yazan Alfredo de Candia ve Tom Cropper, editör Klaudia Fior)

Bywire will email you from time to time with news digests, stories & opportunities to get involved. Privacy

Bywire - Claim your free account nowBywire - Claim your free account now